Σε γενική συνέλευση θα προχωρήσει ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ

Όπως ήταν προγραμματισμένο, συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας το διοικητικό συμβούλιου του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και αποφασίστηκε όπως αναμενόταν να πάει άμεσα σε γενική συνέλευση.

Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες 10 μέρες.

Μετά τη γενική συνέλευση θα γίνει η σύσταση της νέας ΠΑΕ με τους νέους μετόχους και το νέο πρόεδρο.  Όλα αυτά είναι μέσα στα όρια οπότε δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία.   Φυσικά όλες αυτό τον καιρό θα γίνουν προσπάθειες και στο χορηγικό κομμάτι προκειμένου να υπάρχουν ισχυροί «συμπαίκτες» στη νέα προσπάθεια που είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία και φυσικά πιο δύσκολη.  Ο Ερασιτέχνης θα προχωρήσει σε πρόσκληση ενδιαφέροντος αφού αυτό είναι υποχρεωτικό και από το νόμο.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Σε ότι αφορά το Βόλει του ΑΟΚ τελείωσε  η προθεσμία για να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α2.  Παρά το μεγάλα προβλήματα που αφορούν το οικονομικό το πιθανότερο είναι να δηλωθεί κανονικά ενώ τις τελευταίες μέρες έγιναν προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλιστούν κάποια πράγματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.  Σημειώνουμε ότι ο ΑΟΚ μπορεί να χρησιμοποιήσει στην Α2 και ξένη παίκτρια όπως βέβαια όλες οι ομάδες από τη σεζόν 2019-2020.

Ο ΝΟΜΟΣ

Αναλυτικά τι προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος για τη συμμετοχή ξένων αθλητών και αθλητριών.

Volleyleague Γυναικών: Έως τρεις (3) αθλήτριες

Pre League Γυναικών: Μια (1) αθλήτρια

Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών: Μια (1) αθλήτρια

Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών: Ένας (1) αθλητής

Δικαίωμα εγγραφής στο Φύλλο Αγώνος σε όλες τις κατηγορίες θα έχουν έως δύο (2) αθλητές ή αθλήτριες κυπριακής υπηκοότητας που σπουδάζουν σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ελλάδος (ΑΕΙ/ΑΤΕΙ/ΙΕΚ/Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση) και έχουν μεταγραφεί με Διεθνές Πιστοποιητικό Μεταγραφής (International Transfer Certificate-ITC) και σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (FIVB).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Η Ανακοίνωση της  Διοικούσας αναφέρει τα εξής:

«Καλούνται σύμφωνα με το καταστατικό τα μέλη  του A.O.KABAΛΑ , όπως παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης που θα συνέλθει στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας (Ομονοίας 50) την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019  και ώρα 20:00  προς συζήτηση των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ

1. Λογοδοσία και Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Ονομασία της υπό σύστασης Π.Α.Ε., Καθορισμός ύψους μετοχικού κεφαλαίου και τιμής ανά μετοχή & Εκλογή πενταμελούς επιτροπής αρμόδιας για την υπό σύσταση Π.Α.Ε.

3. Τροποποίηση και εναρμόνιση καταστατικού σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο.

 Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα (Παρασκευή 14/6), στον ίδιο χώρο και ώρα  -20.30- .

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Α) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ενεργά μέλη του συλλόγου και παρακαλούνται όσα μέλη δεν είναι ταμειακώς ενήμερα, να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους έως και την τρέχουσα περίοδο, στον τόπο διεξαγωγής της Γ.Σ. και μόνο πριν την έναρξη της (19:30 έως 20:00) ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας.

Β) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast