Σε αναζήτηση προπονητή στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Στην ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας  φαίνεται πως  βρίσκονται σε φάση αναζήτησης προπονητή. Ο προπονητής Νίκος Πενταζίδης φαίνεται πως έχει κόλλημα καθώς

λόγω εργασίας φαίνεται ότι δε μπορεί να συνεχίσει ενώ άλλη λύση από την Καβάλα  πολύ δύσκολα θα βρεθεί.

Δεν αποκλείουμε αν τελικά οριστικοποιηθεί η λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Πενταζίδη, ο νέος προπονητής να είναι από τη Θεσσαλονίκη ή  κάποια άλλη γειτονική πόλη που να γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής.

Έτσι αναμένονται οι    πρώτες κινήσεις της Καβάλα BC όσον αφορά το θέμα του προπονητή αλλά και στο ποιοι παίκτες  θα μείνουν ή  θα φύγουν από το ρόστερ της ομάδας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Εξάλλου έγινε γνωστός από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ο νέος κανονισμός μεταγραφών, καθώς και το χρονικό διάστημα των μεταγραφών που θα ισχύσουν το καλοκαίρι. Κατά το διάστημα από 15 έως 25 Ιουνίου επιτρέπεται η κατάθεση αιτήσεων ελεύθερων μεταγραφών, μεταγραφών προσωρινής διάρκειας ή μεταγραφών χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου, ενώ από 26 έως τις 30 Ιουνίου τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν τους πίνακες αθλουμένων μελών για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Ειδικά για τις μεταγραφές αποδεσμευθέντων καλαθοσφαιριστών ορίζεται το διάστημα από 1 έως 10 Ιουλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση