Σήμερα και την προσεχή Τρίτη το Bazaar της ΠΝΟΗΣ που αναβλήθηκε λόγω καιρού

Ο Σύλλογος ΠΝΟΗ θα επαναλάβει σήμερα το Bazaar και την προσεχή Τρίτη καθώς λόγω καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε αυτό της Τρίτης. Η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κ. Νίκη Ανέστη σημείωσε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους συμπολίτες μας.

Συγκεκριμένα είπε ότι «την Τρίτη λόγω των καιρικών συνθηκών που ήταν ιδιαίτερες, το Bazaar δεν είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Δεν ανέβηκε αρκετός κόσμος. Πιστεύω ότι έφταιγε ο καιρός γιατί είχαμε αρκετά τηλεφωνήματα. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε αυτό το Bazaar να το επαναλάβουμε την Πέμπτη (σ.σ. σήμερα) στο χώρο μας, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, αλλά και την ερχόμενη Τρίτη στις 15 του μήνα, πάλι 10 με 1 θα είμαστε εκεί. Κι αν κάποιος έχει ανάγκες και δεν μπορεί αυτές τις μέρες, ας επικοινωνήσει με την Πνοή και θα βρούμε τη λύση.

Τα είδη που θα διατεθούν είναι απ’ όλα. Χειμωνιάτικα ρούχα, μπουφάν, μπλούζες, φόρμες, αθλητικά παπούτσια, παπούτσια χειμωνιάτικα, για μεγάλους, ενήλικες, παιδιά. Μετά πάμε στα παιδικά είδη, καροτσάκια, καρεκλάκια για το αυτοκίνητο, κρεβάτια παιδικά σε άριστη κατάσταση. Όταν κάποιος ζητάει κάτι, εμείς κάνουμε ανάρτηση μέσα στο Facebook και ο κόσμος ανταποκρίνεται και πάντα βρίσκουμε αυτό που ζητάμε γιατί υπάρχει ανάγκη σε μία οικογένεια. Παράλληλα υπάρχουν και κουζινικά. Είναι τόσα πολλά τα είδη που βγάζουμε πάντοτε στους πάγκους μας και καμιά φορά έρχονται και ρωτάνε αν έχουμε διάφορα πράγματα, διαδρόμους, χαλιά κλπ. Ότι αφορά το ντύσιμο ενός σπιτιού, πέρα από το ντύσιμο του κόσμου, μπορεί να το βρει κανείς στην Πνοή κι αυτό είναι πάντοτε από τις προσφορές των συμπολιτών μας τους οποίους ευχαριστούμε πάντα, γιατί είναι κοντά μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *