Πύκνωσαν τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας αλλά δεν αυξήθηκε η επιβατική κίνηση

Από τη 1 Ιουλίου έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας πλην όμως δεν έχει αυξηθεί η επιβατική κίνηση. Σύμφωνα με τον πρόεδρό του κ. Γιάννη Χαλεπιάδη παρότι πύκνωσαν τα δρομολόγια η επιβατική κίνηση παραμένει η ίδια. Την ίδια ώρα οι επιβάτες σέβονται τη χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τα δρομολόγια από τη 1 Ιουλίου έχουν αυξηθεί σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, έχουν πυκνώσει σε όλες τις γραμμές που λειτουργούν και υπάρχουν 4 γραμμές που έχουν συγχωνευθεί σε δύο. Είναι η γραμμή της Δεξαμενής με τον Άγιο Κωνσταντίνο και η γραμμή της Κηπούπολης με της Νεάπολης. Όλες οι γραμμές που λειτουργούν έχουν πολλά δρομολόγια. Η συχνότητά τους είναι στα 20 λεπτά το πρωί οι δύο μεγάλες γραμμές του Αγίου Λουκά και του Νοσοκομείου, ανά μισή ώρα η γραμμή της Κηπούπολης, ανά 45’ τη γραμμή του Προφήτη Ηλία, της Τσολάκη, και ανά μία ώρα που είναι τα Νεκροταφεία, όπως ήταν και παλιότερα. Τα δρομολόγια έχουν πυκνώσει πάρα πολύ. Αν ο κόσμος θεωρεί ότι το τέταρτο που ήταν στο Νοσοκομείο έγινε 20λεπτο, ή του Αγίου Λουκά επίσης, τι να πω. Αυτό που βλέπω με τις καθημερινές μετρήσεις είναι ότι αυτόν το μήνα που έχουν πυκνώσει όλα τα δρομολόγια η επιβατική κίνηση δεν έχει ανέβει, απλώς έχει διαμοιραστεί σε περισσότερα δρομολόγια. Ο επιβατικός αριθμός παραμένει ίδιος».

ΜΑΣΚΕΣ

Για τις μάσκες είπε ότι «εμείς στην Καβάλα ευτυχώς δεν είχαμε πολλές αντιδράσεις πελατών οι οποίοι ανέβαιναν χωρίς μάσκα. Σιγά- σιγά κι αυτοί που δεν έκαναν χρήση μάσκας συνετίζονται και τη φοράνε. Τις τελευταίες μέρες δεν έχω κάποια αναφορά από οδηγό ή επιβάτες, όπως τις προηγούμενες εβδομάδες που εξέφραζαν παράπονα ότι δεν φορούν κάποιοι μάσκα.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν μπορεί να τηρηθεί η απόσταση ασφαλείας από επιβάτη σε επιβάτη και όλοι πρέπει να προφυλάξουμε τους διπλανούς μας αλλά πρώτα τον εαυτό μας. Όλοι πρέπει να φοράμε τη μάσκα γιατί το πρόστιμο είναι τσουχτερό και εδώ στην Καβάλα έχουμε έξαρση. Τα κρούσματα γίνονται καθημερινά και περισσότερα. Θα πρέπει να προφυλαχτούμε. Είτε μέσα στο λεωφορείο είτε άλλου. Η μάσκα πρέπει να μας γίνει συνήθεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *