«Πρόκειται περί αθλιοτήτων και γελοιοτήτων» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, Χαράλαμπος Δράκος, για τα πυρά που δέχθηκε από τον βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη

Τα πυρά του βουλευτή Μακάριου Λαζαρίδη δέχθηκε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος καθώς όπως δήλωσε τον πολέμησαν σε χυδαίο βαθμό. Ο κ. Δράκος χθες περιορίστηκε σε σύντομες δηλώσεις.

Συγκεκριμένα είπε ότι «θερμά συγχαρητήρια για όλους τους εκλεγέντες. Μας περιμένει πολλή δουλειά, έχουμε μέλλον μπροστά μας και θα κριθούμε όλοι μας».

Για τις δηλώσεις του βουλευτή κ. Μακάριου Λαζαρίδη είπε ότι «νομίζω ότι μία μέρα μετά τις εκλογές το να στρέφεται κατά του προέδρου της Νομαρχιακής, νομίζω ότι ο τρίτος κατά σειρά εκλογής, πρόκειται περί αθλιοτήτων και γελοιοτήτων. Τίποτε άλλο προς το παρόν, αφήνω μια άνω τελεία –όχι τελεία και παύλα- γιατί έχουμε και ως Νομαρχιακή και εγώ προσωπικά να ασχοληθούμε με σοβαρότερα πράγματα. Ό,τι δηλώνει ο κ. Λαζαρίδης στα ΜΜΕ αφορά τον ίδιο τον εαυτό του».

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ

Για το ανεβασμένο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα σε σχέση με τις Ευρωεκλογές, είπε ότι «δεν το περιμέναμε. Πρέπει να το δούμε αυτό, όπως και το θέμα ότι για 700 ψήφους πήρε και την έδρα ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα. Θα μπορούσαμε να είχαμε 4 βουλευτές στον Νομό. Αυτό, βέβαια, πρέπει να το δούμε, να μιλήσουμε μεταξύ μας για να δούμε τι έφταιξε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *