«Πρωτομαγιά στο Δασικό Χωριό Παγγαίου και ανοικτά προσκαλώ το κοινό» δηλώνει η πρόεδρος  της Κοινωφελούς   Αποστολία Δημητρακάκη

Μία εορταστική εκδήλωση θα γίνει την Πρωτομαγιά στο Δασικό Χωριό Παγγαίου από πλευράς της Κοινωφελούς  Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Δασικού Χωριού Παγγαίου» και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παγγαίου.  Η πρόεδρος  της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παγγαίου κ. Αποστολία Δημητρακάκη επιβεβαίωσε το όλο γεγονός.

Όπως ανέφερε αρχικά «Πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου είναι απλά συνδιοργανωτής. Πρωτομαγιά λοιπόν μας καλεί η ΚΟΙΝΣΕΠ που έχει συσταθεί πρόσφατα και ανέλαβε την αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου Δασικού Χωριού Παγγαίου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να κάνει μια εκδήλωση εκεί για την Πρωτομαγιά. Και αυτό για να προσελκύσουμε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο που θα δει τις ομορφιές του τόπου μας, του Παγγαίου δηλαδή. Το Δασικό Χωριό ως γνωστό από καιρό είχε εγκαταλειφτεί στην μοίρα του   και προσπαθούν κάποιοι άνθρωποι να το αξιοποιήσουν και να το επαναφέρουν σε πλήρη λειτουργία».

ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Η κ. Δημητρακάκη πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης  «θα υπάρχει και μία συναυλία, διάφορα δρώμενα, με τα μέσα που διαθέτουν εκεί οι άνθρωποι, θα ψήσουμε και γενικά θα υπάρχει ελληνική διασκέδαση. Καλούμε λοιπόν όλους όσους εκείνη την ημέρα θα θελήσουν μια μικρή απόδραση απλά να μας επισκεφθούν. Θα είναι μια καλή ημέρα.

Επαναλαμβάνω ότι θα έχει και συναυλία οργανωμένη από την ΚΟΙΝΣΕΠ. Εμείς ως Δήμος Παγγαίου υποστηρίζουμε όλη αυτή την προσπάθεια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση