Προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία Κέντρου Αποτοξίνωσης από τη Μητρόπολη

Η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου προχώρησε τις διαδικασίες για να μετατρέψει την πρώην Ορθοπεδική Κλινική σε Μονάδα Απεξάρτησης. Ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας κ. Αρχέλαος Γρανάς σημείωσε ότι αυτή  την  εβδομάδα θα ολοκληρωθούν τα τυπικά της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «το ενδιαφέρον της Μητρόπολης είναι δεδομένο, δεν αμφισβητείται. Ο Μητροπολίτης μου είπε πριν από 2 εβδομάδες ότι θα συναντιόμασταν αυτήν την εβδομάδα, αλλά εγώ θα λείπω, με τους δικηγόρους και τους μηχανικούς για να προχωρήσουν στη συμφωνία. Θα την κάνουμε αυτή την  εβδομάδα που θα επιστρέψω στην Καβάλα. Αλλά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμφωνία. Και για μας είναι ευχής έργο ότι θα χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος χώρος και το συγκεκριμένο κτήριο και θα μας βοηθήσει και ο Σεβασμιότατος να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και για το κυρίως κτήριο του Σανατορίου, τα 10 στρέμματα όπου είναι χτισμένο, με τον Άρειο Πάγο. Επομένως, είναι πολύ καλές οι εξελίξεις. Έχουμε περάσει ένα χρονικό διάστημα παρ’ όλο που υπήρχε η θέληση και η δυνατότητα κι από τις δύο πλευρές, ψάχναμε το χρόνο. Θα πρόκειται για Κέντρο Αποτοξίνωσης, αυτό έχει σκοπό να δημιουργήσει εκεί ο Σεβασμιότατος και η Μητρόπολη.

Οι μηχανικοί της Μητρόπολης έχουν πάει κι έχουν δει το κτήριο και παλαιότερα, όπου είχαν συμφωνήσει κατ’ αρχάς για να προχωρήσουν. Και περιμέναμε κάποια δεδομένα, μια μελέτη για να δουν πώς θα το δημιουργήσουν. Δηλαδή είχε κλείσει η συμφωνία στην ουσία αλλά δεν ξέρω για ποιους λόγους ο Σεβασμιότατος θέλει ένα δόκιμο χρονικό διάστημα για να ξεκινήσει όλα αυτά εδώ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *