Προχωρά και στην Καβάλα η διαδικασία εκλογής συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής

Από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας Εκλογής Συνέδρων Στο Συνέδριο Του «Κινήματος Αλλαγής» γίνονται γνωστά τα παρακάτω:

Η διαδικασία για την Εκλογή Συνέδρων στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής προχωράει. Όπως προβλέπεται στο άρθρο 5 της Εγκυκλίου πρέπει να γίνει επικαιροποποίηση των στοιχείων των μελών και επιλογή του τόπου άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή (με email ή sms) του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασης (password) στα μέλη που είχαν εγγραφεί κατά τη διαδικασία εκλογής του Νοεμβρίου 2017.

Μαζί με τα πιο πάνω στοιχεία τα μέλη θα λάβουν και το σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr. Εκεί μπορούν να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, καθώς και να επιλέξουν σε ποιο δήμο ή δημοτικό διαμέρισμα και εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα κατά την εκλογή Συνέδρων της 4ης Μαρτίου 2018.

Αν κάποιο από τα μέλη δεν παραλάβει μέχρι και αύριο τα πιο πάνω στοιχεία, τότε πρέπει να εισέλθει στον πιο πάνω σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr και να κάνει εγγραφή ως νέο μέλος. Θα ακολουθήσει έλεγχος των στοιχείων του και αν εξακριβωθεί ότι είναι ήδη μέλος, θα του αποσταλούν τα στοιχεία του ονόματος χρήστη (username) και κωδικού πρόσβασης (password).

Αν όμως δεν βρεθεί ως εγγεγραμμένο μέλος, τότε θα του αποσταλεί μήνυμα να καταβάλει το ποσό του ενός (1) ευρώ για την νέα του εγγραφή.

Η συμβολή των συμπολιτών μας είναι αναγκαία για την άρτια διεξαγωγή της διαδικασίας αυτής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΚΟΣΜΑ

Ο υπεύθυνος τύπου του κόμματος στην Καβάλα κ. Κώστας Παπακοσμάς έκανε χθες σχετικές δηλώσεις.

Όπως τόνισε αρχικά «Είναι γνωστό ότι ο φορέας αυτός που έχει προκύψει με την εκλογή προέδρου, της κ. Φώφης Γενηματά, στις εκλογές του Νοεμβρίου, προχωρά και μάλιστα καλά. Πάμε με βήματα αργά αλλά πιστεύω σταθερά, στην πραγματοποίηση του ιδρυτικού τους συνεδρίου.  Το συνέδριο προγραμματίζεται για τον Μάρτιο και θα προηγηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες και από τον ανεξάρτητο φορέα πραγματοποίησης του συνεδρίου, που έχουν να κάνουν με την ηλεκτρονική επικαιροποίηση των μελών.

 

Μέλη του  κινήματος γράφηκαν αυτοί που ψήφισαν στις εκλογές του 2017 και βεβαίως αυτό το γεγονός δεν επηρεάζει και δεν εμποδίζει σε αυτούς που είχαν ψηφίσει τότε αλλά δεν είχαν εγγραφεί, είναι δηλαδή ακόμη απλά φίλοι, μπορούν να επικαιροποιήσουν την εγγραφή τους ως μέλη.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του κινήματος θα βρει κανείς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Και όσοι τότε είχαν ψηφίσει θα λάβουν μήνυμα επικαιροποίησης. Ετοιμάζονται παράλληλα και κάποιες εκδηλώσεις μέσα στον Φεβρουάριο από τα στελέχη μας. Ετοιμάζονται και επισκέψεις σε επιχειρήσεις καινοτομίας, σε επιχειρήσεις που τολμούν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αλλά και σε επιχειρήσεις που αφορούν τον αγροτικό τομέα. Παράλληλα θα γίνουν και εκδηλώσεις που αφορούν στην επιχειρηματικότητα γενικότερα.

Τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται και η υλοποίηση μιας ακόμη δράσης με αποκορύφωμα το συνέδριο του κινήματος που θα γίνει τον Μάιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *