«Προχωράμε με δράσεις και δρώμενα και στο υπόλοιπο της χρονιάς» δηλώνει ο π. πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας Νίκος Τσιλογιώργης

Μεγάλη η ικανοποίηση που επικρατεί στην Θασιακή Ένωση Καβάλας από την συμμετοχή της στις εκδηλώσεις της  Via Egnatia  όπως δηλώνει ο κ. Νίκος Τσιλογιώργης, πρώην πρόεδρος της και μέλος του Δ.Σ.

 

«Πολλές φορές λέω ότι  ο πολιτισμός ενώνει. Και κάθε φορά που οι σύλλογοι καταφέρνουν να συνεργαστούν μεταξύ τους αυτό είναι εξαιρετικό. Έτσι και η Θασιακή Ένωση Καβάλας συμμετείχε στο δεύτερο φεστιβάλ Via Egnatia που διοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια της Καβάλας με την Περιφέρεια και ο κ. Μαρκόπουλος φυσικά, ενώ ήταν εκεί αρκετοί σύλλογοι, μεταξύ των οποίων και εμείς που δεν μπορούμε να απουσιάσουμε από τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής μας.

 

Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν εξαίσιο. Ο κόσμος απόλαυσε τους πάντες, ήταν μια ευχάριστη νότα στις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Βέβαια η Θασιακή συνεχίζει την πορεία της στην πολιτιστική και κοινωνική της δράση και μιλάμε και για την εξαιρετική μας εκδρομή όπου πήγαμε στην Μύκονο, στην Σαντορίνη, στο Ηράκλειο, στην Ρόδο κάναμε μια κρουαζιέρα με μεγάλη συμμετοχή. 150 άτομα ήμασταν εκεί και μαζί μας είχαμε και το Δήμαρχο Θάσου κ. Χατζηεμμανουήλ και ο Δήμαρχος στέλνει ευχαριστήριες επιστολές στο Γαιόραμα για την εκδρομή αυτή. Οι χορευτές μας τώρα έτσι και αλλιώς συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και στις 25 Σεπτεμβρίου θα βραβεύσουμε τους Θάσιους μαθητές. Φέτος η βράβευση θα γίνει στο Θεολόγο και θα βραβεύσουμε πάνω από 150 μαθητές Θάσιους ή Θασιακής καταγωγής. Είναι μια εκδήλωση που άντεξε στο χρόνο, από το 1974 γίνεται και συνεχίζουμε…» σημείωσε αρχικά.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Ήδη εξάλλου ολοκληρώνεται η έκδοση του 17ου τόμου των Θασιακών από τον κ. Χιόνη και ολοκληρώνεται η πολιτιστική χρονιά του 2016 με διάφορες εκδηλώσεις, με την ετήσια μας εκδήλωση στις 16 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας.

 

Η συμμετοχή του κόσμου είναι πολλή μεγάλη, αυτό είναι κίνητρο για να συνεχίσουμε την πορεία μας που ξεκίνησε από το 1931 και πάμε εμπρός».

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση