Προβληματισμένος ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης με την διάσπαση στις Περιφερειακές Εκλογές

Τον προβληματισμό του εξέφρασε ο πρώην βουλευτής ΝΔ Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης για το γεγονός ότι θα υπάρξει διασπαστικό ψηφοδέλτιο στις περιφερειακές εκλογές από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

 Όπως ανέφερε αρχικά «Όλοι ξέραμε ότι υπήρχε πρόβλημα με τους Περιφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους. Εμείς κάναμε προσπάθειες να μπορέσουν να συνεννοηθούν, δεν υπήρξε ποτέ η συνεννόηση και δυστυχώς πάμε στην λύση με 3-4 ψηφοδέλτια.

 Η γραμμή του κόμματος είναι στήριξη στον Περιφερειάρχη κ. Μέττιο και πρέπει και εμείς να ακολουθήσουμε τη γραμμή.

 Γενικά βέβαια έγιναν πολλές φορές προσπάθειες να βρεθεί συμβιβαστική οδός. Συναντήθηκαν πολλές φορές και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, και οι αντιπεριφερειάρχες και οι Νομαρχιακές Επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας της Περιφέρειας, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν και να βρεθεί λύση. Λύση δεν βρέθηκε και δυστυχώς υπάρχει αυτό το πρόβλημα που βλέπετε.

 Πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος θα υπάρξει μια καινούρια συνεννόηση και να μπορέσουμε να έχουμε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο».

Η ΕΠΑΦΗ

Στο ερώτημα αν ο κ. Μέττιος κάπου έχασε την επαφή με την ομάδα του  τόνισε ότι  «Αυτό το ξέρουν και το έβγαλαν προς τα έξω οι Αντιπεριφερειάρχες γιατί αυτοί είχανε μεταξύ τους καθημερινή συνεργασία.

 Είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε εμείς και σε λεπτομέρειες μάλιστα. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί. Για αυτό και προσπαθήσαμε να τους φέρουμε σε επαφή αλλά δυστυχώς δεν είχαμε κάποιο αποτέλεσμα.

 Για παράδειγμα ακούσαμε και την υποψηφιότητα του κ. Τοψίδη, τον οποίο όμως δεν γνωρίζω προσωπικά. Ξέρω ότι είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Έβρου αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω».

 Κρίνοντας το πολιτικό σκηνικό ο κ. Πασχαλίδης τόνισε ότι  «Τα πράγματα γενικά δυσκολεύουν. Η κυβέρνηση είναι καλό να φύγει αν θέλει να βοηθήσει τον κόσμο, γιατί όσο περνά ο καιρός τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα. Και δεν είναι μόνο το θέμα της Μακεδονίας όπου όλη η Βόρεια Ελλάδα είναι ανάστατη! Είναι πολλά θέματα, αυτά της οικονομίας, της κοινωνίας…. Θα αφήσουν χειρότερη από καμένη γη και ο ελληνικός λαός θα βρεθεί και πάλι σε αδιέξοδο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *