Προβλήματα προκάλεσε η χιονόπτωση στον Αμυγδαλεώνα

Τεράστια προβλήματα λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης και του παγετού επικρατούν στο δημοτικό διαμέρισμα Αμυγδαλεώνα Σταυρού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του διαμερίσματος κ. Δημήτρη Πουρσαϊτίδη δεν έχουν αλάτι να ρίξουν στους δρόμους καθώς δεν τους προμήθευσε ο Δήμος Καβάλας.

Ο ίδιος είπε ότι «η αλήθεια είναι ότι με τον καιρό δεν μπορούμε να τα βάλουμε. Την Τετάρτη, με το που άρχισε η χιονόπτωση ήταν πάρα πολύ έντονη. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε κλείσει η εθνική οδός Καβάλας- Δράμας μέσα από τον Αμυγδαλεώνα. Επενέβησαν αργότερα τα μηχανήματα της Περιφέρειας κι ο κεντρικός δρόμος είχε ανοίξει. Ωστόσο μέσα στο χωριό αυτό έγινε χθες (σ.σ. την Πέμπτη) με ένα πολυμηχάνημα που έστειλε ο Δήμος Καβάλας και έκανε κάποιες βόλτες. Κάποιοι δρόμοι άνοιξαν.

Με το αλάτι υστερήσαμε. Δεν είχαμε. Υπήρχε ένα πρόβλημα. Ζητήσαμε αλλά δεν μας έφεραν. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να μεριμνήσουν ώστε να δώσουν αλάτι σε όλες τις κοινότητες, για να ρίξουμε σε κάποια σημεία που ήταν επικίνδυνα.

Τα χιόνια δεν έχουν φύγει ακόμη. Ωστόσο με το πολυμηχάνημα του Δήμου Καβάλας  και σε συνδυασμό με τη βροχή, οι δρόμοι είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει ένα πρόβλημα στα ψηλά, στις γειτονιές που είναι προς το βουνό. Πιστεύουμε ότι αν ο καιρός πάει έτσι θα καλυτερεύσει η κατάσταση. Έχουμε ζητήσει αλάτι και πιστεύω ότι  θα μας δώσουν. Ο καιρός μέχρι και την Κυριακή θα είναι μαλακός κι αν όντως πάει έτσι, πιστεύω ότι οι δρόμοι θα ανοίξουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *