Προβλήματα με τις διακοπές υδροδότησης έχει ο Αμυγδαλεώνας

Μεγάλα προβλήματα με τις διακοπές υδροδότησης σημειώνονται στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας λόγο της παλαιότητας του δικτύου ύδρευσης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Πουρσαϊτίδη πρέπει να αντικατασταθεί το δίκτυο.

Ο κ. Πουρσαϊτίδης δήλωσε ότι «όσον αφορά τις διακοπές είναι οι συνεχείς βλάβες που έχουμε στον Αμυγδαλεώνα. Κι αυτό λογικά οφείλεται στο πολύ παλιό δίκτυο που υπάρχει και θέλει αντικατάσταση. Έχουμε γύρω στις 4 βλάβες αυτήν τη στιγμή, οι οποίες είναι εδώ και 2-3 μήνες. Το Σάββατο το απόγευμα είχαμε μία πολύ μεγάλη, το νερό έτρεχε σαν ποτάμι. Η αποκατάσταση έγινε την Κυριακή το μεσημέρι».

ΧΟΡΤΑ

Για το θέμα των χόρτων και της καθαριότητας είπε ότι «η αλήθεια είναι ότι έχουμε τρεις κοπέλες για την καθαριότητα από τα κοινωφελή προγράμματα. Το παλεύουμε και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Κυνηγάμε κυρίως τα κεντρική σημεία να είναι καθαρά. Όσον αφορά τα χόρτα, έχω επιστρατεύσει τον υδρονομέα. Το παλεύουμε. Οι δημόσιες εκτάσεις και τα κεντρικά σημεία είναι όλα κουρεμένα. Ο άνθρωπος πότε είναι στον κάμπο, πότε κουρεύει. Το παλεύουμε κι εκεί».

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Για τα άλλα θέματα που απασχολούν την κοινότητα είπε ότι «έχουμε λακκούβες, έχουμε την παιδική χαρά η οποία δεν έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε, σταμάτησε και δεν συνέχισε. Εκεί τα χόρτα είναι πάρα πολλά. Είναι όμως ένα εργοτάξιο και δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Ο κόσμος φωνάζει, μεν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς καμία παρέμβαση.

Μετά τις εκλογές η συνεργασία μας με τη νέα διοίκηση είναι πολύ καλή. Σε ό,τι αφορά την βλάβη υδροδότησης  του Σαββάτου, με την παρέμβαση της νέας διοίκησης δώσαμε λύση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *