Προβλήματα από την κακοκαιρία και στον Δήμο Παγγαίου

Μπορεί η κακοκαιρία να έπληξε κυρίως την περιοχή του Νέστου αλλά και στον Δήμο Παγγάιου τα προβλήματα σε κάποιες περιοχές ς είναι σοβαρά. Ο δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης δήλωσε ότι «Ιδιαίτερα προβλήματα υπάρχουν στη δημοτική κοινότητα του Ορφανού, μια και από τις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης που ξεκίνησε η ισχυρή βροχόπτωση δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στο παραλιακό μέτωπο της Τούζλας, του Ορφανού… Το νερό ήταν απίστευτο πολύ και πλημμύρισε τα κτήματα της παραλίας. Από εκεί δεν μπορεί να κινηθεί κανείς. Είναι βέβαια τα μηχανήματα του Δήμου Παγγαίου επί ποδός, και προσπαθούν να κάνουν το παν για να αποκαταστήσουν το τοπίο.

Οι δρόμοι γέμισαν με νερό,   και χώμα και όλοι μαζί προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές. Μαζί μας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ και εμείς δεν είμαστε μακριά από το να κηρύξουμε το Δήμο μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

Οι πλημμύρες δημιούργησαν πολλά προβλήματα και κύρια στην παραλιακή ζώνη όπως προανέφερα. Σαφώς και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην κίνηση των δρόμων και γενικά σε κάθε μας δράση πρέπει να προσέχουμε πολύ».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *