«Πρέπει να σκεφτούμε πως θα διαχειρισθούμε το σήμερα αλλά και το αύριο» εκτιμά ο δημοτικός σύμβουλος Θέμης Καλπακίδης

Μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων που εμποδίζει τους αγρότες να προχωρήσουν στην σπορά. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Καβάλας  και δημοτικός σύμβουλος  κ. Θέμης Καλπακίδης σημείωσε πως η κατάσταση είναι οριακή ευχόμενος να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα.. Όπως ανέφερε «Είμαστε σε χειμέρια νάρκη. Πέφτοντας και οι βροχές έτσι και αλλιώς δεν μπορούμε να μπούμε στα χωράφια. Η καλλιεργητική περίοδος θα καθυστερήσει πολύ και καταλαβαίνουμε όλοι τι προβλήματα θα δημιουργήσει αυτό. Βέβαια δεν ξέρω τελικά τι είναι το πιο σοβαρό από όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα και στον πλανήτη αλλά γενικά μιλάμε για μια δύσκολη χρονιά σε κάθε επίπεδο».

 Ο ίδιος εκτιμά ότι οποιοδήποτε φυτό δεν φυτευτεί και δεν καλλιεργηθεί στην εποχή που πρέπει θα φέρει πολύ σοβαρά προβλήματα στο προϊόν.

« Αυτό είναι νόμος. Και όπως είναι πλημμυρισμένα τα Τενάγη θα πάμε πίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Και πρόσθεσε πως « Από την άλλη ο Δήμος Καβάλας είναι σε μια τέτοια κατάσταση που δεν σηκώνει λόγω συγκυρίας κριτική. Το θέμα δεν είναι τι έκανε και τι όχι ο Δήμος Καβάλας.  Το θέμα είναι τι δυνατότητες είχε να κάνει αυτά που έκανε.

Δεν είναι καιρός για να κάνουμε κριτική. Ας τηρήσουμε αυτά που μας λένε. Δεν νομοθετεί ο Δήμος Καβάλας. Νομοθετεί το κράτος και εμείς εφαρμόζουμε.  Όλοι θα κριθούμε στο μέλλον. Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι όταν τελειώσει όλο αυτό να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα και πως θα συμπεριφερόμαστε από εδώ και στο εξής.  Μέχρι τώρα όλοι ήθελαν να απολύουν κόσμο, να κλείνουν νοσοκομεία και δυστυχώς είδαμε ότι αυτό ήταν προς την λανθασμένη κατεύθυνση. Όλα αυτά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με εμάς κλεισμένους στα σπίτια, με την κυβέρνηση να νομοθετεί διάφορα hot spot, έρχονται κατά συρροήν από έξω μετανάστες και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται, ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στην οικονομία οπότε χρειάζεται νηφαλιότητα για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε την επόμενη ημέρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *