Ποσό άνω των 500.000 ευρώ οφείλεται στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας από την μεταφορά των μαθητών!

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας επί σειρά ετών έχει επιδείξει το κοινωνικό του πρόσωπο με τον καλύτερο τρόπο σε ότι αφορά την δωρεάν μετακίνηση των μαθητών αλλά δυστυχώς η Πολιτεία και οι υπηρεσίες έκαναν και κάνουν ότι μπορούν  να αποδείξουν ότι είναι αγνώμονες σε αυτή την στάση του φορέα μεταφοράς της Καβάλας…

Συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας έχει να λάβει χρήματα για τις μαθητικές μεταφορές από τον Σεπτέμβριο!!  Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης  σε δηλώσεις του ανέφερε ότι  υπάρχει ένα πρόβλημα που είναι σε  διαδικασία ελέγχου και εξέφρασε την πίστη ότι  θα λυθεί αυτό μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

«Από τον Σεπτέμβριο δεν έχει καταβληθεί κανένα ποσό  στο ΚΤΕΥΛ για τις μαθητικές μεταφορές, την ίδια ώρα που έχουμε μνα λαμβάνουμε χρήματα για τις μαθητικές μεταφορές από την προηγούμενη χρονιά» σημείωσε με έμφαση…

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΕΥΡΩ!

Ο κ. Τσεντεμεϊδης πρόσθεσε πως  προσπαθούν για το καλύτερο δυνατόν για να μην αναγκαστούν να προβούν σε ενέργειες που θα δυσαρεστήσουν γονείς και μαθητές, όπως η διακοπή της δωρεάν μεταφοράς τους…. «Αυτή την στιγμή το χρηματικό ποσό που έχουμε να λάβουμε από τις μαθητικές μεταφορές είναι περισσότερα από 500.000 ευρώ, ένα ποσό πολύ μεγάλο» σημείωσε χαρακτηριστικά.  Γίνεται σαφές ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και θα πρέπει οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας να το λύσουν  άμεσα  καθώς οι οικονομικές υποχρεώσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είναι τεράστιες στους προμηθευτές τους, όπως στα πρατήρια καυσίμων,  στις επιχειρήσεις ελαστικών κ.λ.π.

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ

Την ίδια ώρα που η επιβατική κίνηση παρουσιάζεται μειωμένη κατά 30% σε ότι αφορά  σε όλα τα δρομολόγια εντός της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας  αλλά και στα δρομολόγια προς  Θεσσαλονίκη και Αθήνα….

Ο κ. Τσεντεμεϊδης σχολίασε πως  η κατάσταση  γίνεται χειρότερη χρόνο με τον χρόνο… Πρόσθεσε δε πως « η επιβατική κίνηση είναι αισθητά μειωμένη και περιμένουμε τώρα τον Δεκέμβριο να δούμε τα λεωφορεία μας να γεμίζουν ώστε να μπορέσουμε και εμείς  να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας όπως είναι η καταβολή   των μισθών και του δώρου Χριστουγέννων του προσωπικού μας, υποχρεώσεις που εμείς ευλαβικά τηρούμε, καθώς  πληρώνουμε κανονικά το δώρο των Χριστουγέννων και τους μισθούς πάντα στην ώρα τους».

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΥΛ σημείωσε επίσης ότι παρά αυτή την μείωση στην επιβατική κίνηση κατά 30% , παρ` όλα αυτά είναι κάτι που το περίμεναν καθώς έξω στην αγορά δεν κινείται τίποτα, τα πάντα είναι παγωμένα….  «Προσωπικά έστω και έτσι είμαι ευχαριστημένος  διότι παρόλα, αυτά  καταφέρνουμε  να παραμένουμε ένας υγιής  επιχειρηματικός οργανισμός» σημείωσε χαρακτηριστικά. Τέλος ανέφερε ότι  αυξημένη επιβατική κίνηση έχουν πλέον μόνον Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή και όταν μετακινούνται οι συνταξιούχοι τις πρώτες ημέρες κάθε μήνα, οπόταν εξισορροπείται η κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *