Πολύ καλή χαρακτήρισε την επιβατική κίνηση του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης

Πολύ καλή χαρακτήρισε την επιβατική κίνηση του τριημέρου της Καθαρής Δευτέρας ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης. Άλλωστε η κίνηση ενισχύθηκε και από τους επισκέπτες που βρέθηκαν στην περιοχή μας για το Καρναβάλι της Ξάνθης.

Όπως επισήμανε ο κ. Τσεντεμεΐδης «περιμένουμε την Άνοιξη λίγο να ξεκινήσουν τα δρομολόγια, λίγο να ζεστάνει ο καιρός να βγει ο κόσμος έξω μετά από ένα πολύ δύσκολο Χειμώνα, που ήταν από τους πιο δύσκολους των τελευταίων χρόνων. Ήταν ένας Χειμώνας πάρα πολύ δύσκολος και για την περιοχή μας. Πιστεύουμε τώρα να έρθει λίγο το χαμόγελο γιατί αμέσως μόλις ανοίγει ο καιρός η άνοδος της επιβατικής κίνησης κάνει την εμφάνισή της σε όλα τα δρομολόγια. Καλά είναι τα σχόλια από το νησί της Θάσου, δηλαδή οι οργανωμένες μαθητικές εκδρομές,  οι κρατήσεις για φέτος όπως μού λένε οι συνάδελφοι είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Από κει και πέρα εμείς δεν θα σταματήσουμε, έχουμε τα περσινά δρομολόγια όπως ήταν τα βραδινά. Με το αεροδρόμιο που ακούγεται ότι θα έχει μεγάλη κίνηση περιμένουμε να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι. Είμαστε προετοιμασμένοι, όπως και την Καθαρή Δευτέρα που είχε μια πολύ ικανοποιητική κίνηση και μακάρι να πάνε όλα καλά όχι μόνο σε εμάς αλλά για όλους τους συμπολίτες μας και σε όλη τη χώρα».

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ

Σχολιάζοντας αναλυτικά ο κ. Τσεντεμεΐδης την κίνηση για το Καρναβάλι της Ξάνθης, ανέφερε πως «βοήθησε κι ο καιρός, ήταν ένα καλό τριήμερο. Πρέπει να κρίνουμε με το τι γίνεται έξω για να μπορέσουμε να λέμε τα επίπεδα της ικανοποίησής μας σε ποιο βαθμό θα είναι. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν ένα τριήμερο το οποίο δεν περιμέναμε να έχει τόσο μεγάλη επιβατική κίνηση. Μετά από ένα δύσκολο Χειμώνα, περιμένοντας την Άνοιξη, περιμένοντας το Καλοκαίρι, για να μπορέσουμε και εμείς λίγο να βγούμε προς τα έξω».

ΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ

Όσον αφορά την κίνηση παρουσιάστηκε τους χειμερινούς μήνες, ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «με τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεσή μας με τα ηλεκτρονικά μέσα που βρίσκονται σήμερα και κατέχει το Υπεραστικό, μερικές ημέρες η μείωση ήταν κοντά στο 50% με 60%. Να φανταστεί κανείς να τρέχει η καθημερινότητα, ευτυχώς έπεσε ένα μικρό κονδύλιο από τις μεταφορές των μαθητών και πήραμε μια ανάσα. Μη λέμε πάντα τα δυσάρεστα, πρέπει να πούμε και κάτι ευχάριστο. Έτσι μπορέσαμε και ικανοποιήσαμε και τους μετόχους και δεν προχωρήσαμε σε άλλες πράξεις να στεναχωρήσουμε τις οικογένειες των μαθητών και τους ίδιους τους μαθητές. Κρατάμε γερά όπως το ξέρουνε οι πολίτες, μέλημά μας πάντα η καλή εξυπηρέτηση. Με τους αγρότες είχαμε θέματα, είχε κλείσει για μερικές μέρες και ο δρόμος στα Τέμπη και ο δρόμος έξω από τη Λάρισα, υπήρχε μια ταλαιπωρία που ευτυχώς όμως είχε αίσιο τέλος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση