Πολλά τα προβλήματα στο Ναυτικό Μουσείο Καβάλας, ούτε ταμπέλα δεν έχει!

Πολύ μεγάλη επισκεψημότητα παρουσιάζει το Ναυτικό Μουσείο Καβάλας από  μαθητές σχολείων και συλλόγων. Πλην όμως δεν υπάρχει προσωπικό να τους εξυπηρετήσει παρά  μόνον ο πρόεδρος του  κ. Χρήστος Τζανάκος.

Όπως τόνισε  «Πράγματι, καθημερινά δεχόμαστε πλήθος επισκέψεων μια και τα σχολεία κλείνουν οπότε μέσα στον Μάιο είχαμε περί τα 320 παιδιά που μας επισκέφθηκαν. Τώρα κάτι αντίστοιχο είχαμε και τον Ιούνιο, είχαμε σχολεία από Ξάνθη ακόμη και φυσικά και από την Καβάλα. Μικρά και μεγάλα παιδιά από όλα τα σχολεία, ενώ σήμερα  80 άτομα από τον σύλλογο διαβητικών μας επισκέφθηκαν άμεσα.

Γενικά η κίνηση είναι πολύ μεγάλη ενώ δυστυχώς 2-3 άτομα μόνο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε την κατάσταση όταν το έργο που προσπαθούμε να διεκπεραιώσουμε είναι τελικά πολύ μεγάλο!

Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά κάτι πρέπει να γίνει…. Βέβαια τώρα με τις αλλαγές του Δήμου Καβάλας  θα πρέπει το όλο θέμα να καταλαγιάσει και να δούμε και εμείς τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και στο εξής.

Να σκεφθεί κανείς ότι ακόμη ταμπέλα δεν έχουμε στο Μουσείο!!!  Είμαι τόσο μπλεγμένος με τα σχολεία, έχω τόσες ασχολίες και δεν μου έμεινε χρόνος να δω τι θα κάνουμε με το Δήμο Καβάλας.  Θα είμαι μόνος μου σήμερα  να υποδεχθώ 80 άτομα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχισθεί όσο και αν παλεύουμε για αυτό!

Καμία βοήθεια από πουθενά. Ευθύνες δεν θέλω να ρίξω στο Δήμο Καβάλας, ήταν και οι εκλογές αλλά θέλω να περιμένω κάτι μετά από την συνάντηση που θα έχουμε σίγουρα με τον νέο δήμαρχο κ. Μουριάδη. Άλλωστε ο τέως δήμαρχος κ. Σιμιτσής ήταν αυτός που μας βοήθησε τότε να φύγουμε από το ισόγειο της Καπναποθήκης, οπότε εκτιμώ ότι όλα θα γίνουν με την σειρά τους πλέον. Θα επιδιώξω την συνάντηση με τον κ Μουριάδη τις επόμενες ημέρες».

ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ο ίδιος ελπίζει να βρεθεί άτομο που θα αναλάβει την πλήρη λειτουργία του Μουσείου και που θα καλύπτει το όλο ωράριο του Μουσείου. «Προσπαθούμε να ενημερώνουμε και τον κόσμο αλλά γενικά χρειαζόμαστε ισχυρή βοήθεια. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε βοήθεια από το Δήμο Καβάλας  ώστε επιτέλους να γίνει κάτι καλό σε αυτή την πόλη.

Ο καθείς πρέπει να προσπαθήσει για το καλύτερο» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *