Πολιτικά γραφεία μεθοδεύουν την επιστροφή απολυμένων στη ΒΦΛ σε μία προσπάθεια πελατειακών σχέσεων υποστηρίζει ο πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Βογιατζίδης

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων  κ. Νίκος Βογιατζίδης επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι πολιτικά γραφεία μεθοδεύουν την επιστροφή απολυμένων στη Βιομηχανία σε μία προσπάθεια πελατειακών σχέσεων. Προχθές έγινε μία ακόμη δίκη με απολυμένο της Βιομηχανίας. Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Βογιατζίδης «με τον τρόπο που μας έχει συμπεριφερθεί ο κ. Λαυρεντιάδης δεν μας αφήνει άλλο δρόμο παρά να καταφύγουμε και στη δικαιοσύνη πέρα από το συνδικαλιστικό αγώνα τον οποίο δίνουμε. Την Τρίτη ήταν άλλη μια περίπτωση απολυμένου. Ήταν από τις περιπτώσεις που τον πήγανε σε εκείνον το χώρο που έχουν νοικιάσει στη Βιομηχανική Περιοχή σε μια εταιρία που είναι υπό πτώχευση και υποτίθεται ότι εκεί πέρα κάνουνε εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ επενδύσεις. Είναι τα γνωστά θέματα τα οποία χειρίζεται η εταιρία και νομίζω ότι το δικαστήριο το κατάλαβε το τι ακριβώς συμβαίνει και την πλεκτάνη την οποία έχει στήσει ο κ. Λαυρεντιάδης και η παρέα του. Αργότερα έχουμε δίκες κατά των νέων εταιριών που έχουν συσταθεί».

ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ

Ερωτηθείς ο κ. Βογιατζίδης αν αληθεύει η φήμη ότι έχουν επιστρέψει στο εργοστάσιο 30 από τους απολυμένους, διευκρίνισε πως «φυσικά και δεν αληθεύει, το μέτωπο των απολυμένων είναι αρραγές. Υπάρχουν τεράστιες πιέσεις που ασκούνται από τοπικά πολιτικά γραφεία, συγκεκριμένα γραφεία, που ασκούν τεράστιες πιέσεις προκειμένου ο κόσμος να γυρίσει πίσω. Ο κόσμος όμως δεν γυρίζει. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους οι οποίοι ευαγγελίζονται ότι θέλουν το καλό της Καβάλας και να ποντάρουν στην ανέχεια του κόσμου, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα του κ. Λαυρεντιάδη. Εμείς αν αυτό το πράγμα συνεχιστεί θα βγούμε και θα το καταγγείλουμε επώνυμα πλέον και με ονόματα ποια πολιτικά γραφεία είναι αυτά που κάνουν αυτό το βρώμικο παιχνίδι σε βάρος μας και σε βάρος όλης της κοινωνίας. Εδώ κάποιοι δυστυχώς αντί να σταθούν στο ύψος που απαιτούν οι περιστάσεις, βρήκαν πρόσφορο έδαφος προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους μικροκομματικά συμφέροντα και να αποκτήσουν πελατειακές σχέσεις τα κομματικά τους γραφεία. Κάτι τέτοιο στις πλάτες τις δικές μας δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί και θα βγούμε και με ονοματεπώνυμα πλέον θα μιλήσουμε επώνυμα για το ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι οι οποίοι ευαγγελίζονται ότι βρίσκονται εδώ και εκπροσωπούν τον Καβαλιώτικο λαό. Δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να κοιτάνε μόνο τα δικά τους συμφέροντα και πώς θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του κ. Λαυρεντιάδη και κανενός αλλουνού. Είναι αυτοί οι κύριοι που συνειδητά δεν παίρνουν θέση να καταδικάσουν τον κ. Λαυρεντιάδη και τις πρακτικές του και έχουν οδηγήσει μια ολόκληρη κοινωνία της Καβάλας στη φτωχοποίηση με μόνο σκοπό να ενισχυθούν τα δικά τους γραφεία και οι κομματικές πελατειακές τους σχέσεις. Αυτό όχι μόνο είναι τραγικό αλλά είναι και εξοργιστικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση