Πισώπλατα δολοφονήθηκε 18χρονος Αλβανός στην Καβάλα, ομολόγησε οδράστης

Συγκλονισμένη είναι η Καβαλιώτικη κοινωνία από την δολοφονία ενός 18χρουνου παιδιού στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Η δολοφονία του άτυχου νέου προσδιορίζεται γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης. Η  κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας  είναι μεγάλη όπως είναι φυσικό… Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός πυροβολήθηκε πισώπλατα ενώ ο κάλυκας από τη σφαίρα βρέθηκε σε χώρο πυλωτής πολυκατοικίας. Σε αυτόν επικεντρώνονται οι έρευνες, οι οποίες φθάνουν μέχρι και στην οδό πίσω από τη Δημοτική Αγορά.  Από την έρευνα προκύπτει ότι το θύμα κρατούσε χρήματα στα χέρια του, 150 ευρώ. Οι αστυνομικοί βρήκαν στα ρούχα του θύματος την ταυτότητα του που αποδεικνύει ότι είναι αλβανικής καταγωγής γεννημένος στην Καβάλα. Τέλος υπάρχουν πληροφορίες για προσαγωγή ενός ατόμου στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άτυχος νέος ήταν μόνιμος κάτοικος στην περιοχή του Βύρωνα και σύμφωνα με πληροφορίες διασκέδαζε στην περιοχή του κέντρου της Καβάλας, λίγο πριν το κρίσιμο ραντεβού με κάποιον ή με κάποιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ένας 18χρονος Αλβανός φίλος του θύματος ο οποίος μετά από ανάκριση, ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον ομοεθνή του. Με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες, φαίνεται ότι υπήρξε κάποια έντονη αντιπαράθεση των δύο νεαρών που κατέληξε σε τραγωδία. Το βέβαιο είναι ότι υπήρξε ομολογία και περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε αύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *