«Πιστεύω ότι οι πολίτες θα θελήσουν να συμπράξουν σε μία μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια», δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι στήριξαν τον συνδυασμό τους εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «αντιμετωπίζουμε το αποτέλεσμα με ικανοποίηση. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης και πολύ περισσότερο αυτούς που με ψήφισαν προσωπικά. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου για την προσπάθεια που έκαναν και πολιτικά να εκφράσω την ικανοποίησή μου, για τις 13 μονάδες που έχουμε ως προβάδισμα στο νομό Καβάλας. Είναι μία μεγάλη διαφορά. Ουσιαστικά ο απερχόμενος Περιφερειάρχης αποδοκιμάστηκε διότι για λίγες ψήφους είναι ή δεν είναι στην 3η θέση. Εκείνο που μένει είναι να δούμε την επόμενη μέρα. Πρέπει να τη δούμε μέσα από την ψήφο των πολιτών την επόμενη Κυριακή, οι οποίοι πιστεύω ότι θα θελήσουν να συμπράξουν σε μία μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια προκειμένου να ελπίζουμε ότι η Περιφέρεια θα φύγει από την πρώτη θέση της φτώχειας και την τελευταία θέση της οικονομικής ανάπτυξης σε επίπεδο Ελλάδας κι από την τελευταία ενδεκάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν ξέρω αν κανείς προτιμήσει κομματικές τοποθετήσεις ή τίποτε άλλο. Εδώ έχουμε μία διοίκηση η οποία, έναν Περιφερειάρχη απερχόμενο ο οποίος δοκιμάστηκε και απέτυχε. Αποδείχθηκε ότι δεν είναι σε θέση να φέρει εις πέρας το ζητούμενο αποτέλεσμα που είναι η οικονομική ανάπτυξη. Δοκιμάστηκε και απέδειξε ότι δεν μπορεί ούτε να συνεννοηθεί, ούτε να ενώσει, ούτε να δρομολογήσει, ούτε να μπορέσει να δει την αυριανή μέρα της Περιφέρειας δρομολογώντας κάτι καλό γι’ αυτήν.

Από την άλλη, έχουμε μία ελπιδοφόρα πρόταση, που κατέγραψε μία μοναδική δυναμική. Η Περιφερειακή Σύνθεση που είναι ένα ψηφοδέλτιο χωρίς κομματική υποστήριξη, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών που υπάρχει αιρετή περιφέρεια και όλης της Ελλάδας, το ποσοστό που πήρε είναι πολύ μεγάλο. Αντίθετα, αν το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη δεν είχε την κομματική υποστήριξη δεν θα ήταν σε θέση ούτε καν να καταρτήσει συνδυασμό».

ΣΤΑΥΡΟΙ

Για τα αποτελέσματα των εκλογών σε ό,τι αφορά τη σταυροδοσία, είπε ότι «δεν ξέχασε η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας τους σταυρούς. Η διαδικασία είναι ότι οι οδηγίες τις οποίες έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, αφού πρόκειται για τετραπλές εκλογές και άρα διαφορετικές, οι σταυροί θα ανακοινωθούν επίσημα από το Πρωτοδικείο. Γίνεται μία προσπάθεια να μαζέψουν τουλάχιστον όσους μπορούν στις περιφέρειες. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να το καταφέρουμε, αλλά η επίσημη ανακοίνωση και τα τηλεγραφήματα κλπ, το υπουργείο Εσωτερικών τα κατεύθυνε στη δικαστική Αρχή που ελπίζουμε ότι μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) το βράδυ να τα φέρει εις πέρας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *