«Πιστεύω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου» δηλώνει νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Χρήστος Γάκης

Ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ο νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Γάκης και  έκανε σχετικές δηλώσεις στην εφημερίδα μας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «ο τομέας της  υγείας, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και  τα ευρωπαϊκά προγράμματα είναι οι αρμοδιότητες μου,  αρκετές ευθύνες δηλαδή. Και εξάλλου η υγεία είναι ένα κομμάτι που λόγω των μνημονίων έχει πληγεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Όλα τα νοσοκομεία της Περιφέρειας έχουν πληγεί και έχουν μέγα θέμα και λόγω υποστελέχωσης και λόγω αδυναμίας ικανών προμηθειών οπότε άπαντες αντιμετωπίζουν μέγα θέμα επιβίωσης.

Έτσι θα έρθω σε επαφή με τις διοικήσεις των Νοσοκομείων και με το προσωπικό και θα δω τι ελλείψεις υπάρχουν ώστε να μπορέσουμε άπαντες να δούμε μέσα από τα προγράμματα της Ε.Ε. τι δυνατότητες χρηματοδότησης υπάρχουν για να καλύψουμε τα κενά.

Έχουμε βέβαια και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όσο μπορούμε να διευκολύνουμε την κατάσταση μια και ζούμε σε εποχές γραφειοκρατικές που θέλουν χρόνο εμείς θα πιέσουμε για να προχωρήσουν οι άδειες και να λειτουργήσουν τα καταστήματα έγκαιρα. Δήμος, διεύθυνση υγείας, αυτοψία, επανέλεγχος και έξι με οκτώ μήνες μπορούν να ταλαιπωρούν έναν εν δυνάμει επιχειρηματία μέχρι να του δοθεί  η άδεια λειτουργίας του καταστήματος του….  . Πιστεύω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση