Περιφερειακό Κλιμάκιο Ηλεκτρολόγων πραγματοποιήθηκε στη Νέα Καρβάλη

Μία περιφερειακή συνάντηση εργολάβων ηλεκτρολόγων πραγματοποιήθηκε  στο Συνεδριακό Κέντρο «Α. Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη την Κυριακή. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εργολάβων  Ν. Καβάλας κ. Μεταξά πραγματοποίησε με το Περιφερειακό Κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος που ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Ο κ. Μεταξάς δήλωσε ότι «την Κυριακή στο «Α. Μαρδύρης», ο Σύνδεσμος Εργολάβων Νομού Καβάλας πραγματοποίησε το περιφερειακό κλιμάκιο Β. Ελλάδας που ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Έγινε με μεγάλη επιτυχία. όλοι όσοι ήρθαν -90 σύνεδροι περίπου, από 18 συνδέσμους, από Φλώρινα μέχρι Ορεστιάδα. Συζητήσαμε διάφορα θέματα που αφορούν τον κλάδο των ηλεκτρολόγων. Δόθηκαν πολλές εξηγήσεις, αρκετές λύσεις. Πάντα οι εργολάβοι- ηλεκτρολόγοι το πρώτο πράγμα που προσέχουν είναι η ασφάλεια των εγκαταστάσεων, την ασφάλεια των χρηστών που χειρίζονται την ηλεκτρική εγκατάσταση ώστε να μην υπάρχουν ατυχήματα από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Όλο αυτό το σκηνικό έγινε στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης», εκεί ήταν οι χορηγοί, εκεί έγινε το γεύμα, εκεί έγινε το κλιμάκιο. Όσοι ήρθαν στο χώρο φύγανε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είχαμε 21 χορηγούς απ’ όλη την Ελλάδα, ήταν σαν μια μικρή έκθεση. Αυτό που τους παρουσιάσαμε στον εκθεσιακό χώρο ήταν τόσο τέλειο που όλοι μας είπαν ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Καβάλας που μας παραχώρησε το χώρο και ήταν μια ευκαιρία να τον δουν κι άλλοι σύνδεσμοι, σύλλογοι και φορείς. Να δουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί».

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Σχολιάζοντας το χειμώνα που ακόμη δεν έχει έρθει ενώ υπάρχουν επαγγελματίες που στηρίζονται σ’ αυτόν, είπε ότι «φέτος ο Θεός έβαλε το χέρι του και μας έχει βάλει ένα αιρ κοντίσιον από πάνω και μας ζεσταίνει κάθε μέρα. Αργά το απόγευμα της Κυριακής που έφευγα από το Εκθεσιακό Κέντρο είχε 20 βαθμούς. Πριν δέκα μέρες άνθισαν οι πασχαλιές. Πιστεύω ότι κάποιοι χαίρονται από αυτόν τον καιρό και κάποιους τους θίγει. Στη βαρυχειμωνιά τσούζει η τσέπη του οικογενειάρχη. Άρα όσες μέρες κερδίζουμε από το χειμώνα τόσα χρήματα κερδίζουν οι οικογενειάρχες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *