Περιοδεία υπουργού Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου στην Καβάλα

Συνάντηση με τον μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο, είχε σήμερα  το μεσημέρι ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας – Θράκης), Θόδωρος Καράογλου.

Νωρίτερα ο υφυπουργός βρέθηκε στον Δήμο Παγγαίου, όπου είχε συνάντηση με τον μητροπολίτη Ελευθεροτυπίας Χρυσόστομο, τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη, επισκέφθηκε τις επιχειρήσεις ΒΙΚΡΕ και Βίβλια Χώρα, ενώ το απόγευμα είχε συναντήσεις με τον δήμαρχο Καβάλας, Θ. Μουριάδη, τον αντιπεριφερειάρχη, Κ. Αντωνιάδη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Μάρκο Δέμπα και του ΤΕΕ ΑΜ, Απόστολο Παυλίδη.

ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

”Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και συναντώ ένα παλιό καλό φίλο, με τον οποίο είχαμε την δυνατότητα να συνεργαστούμε το 2012- 2014, όταν ο σεβασμιότατος ως πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, ήταν αυτός με τον οποίο συνεργαζόμασταν για τις επετειακές εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της πόλης. Ο σεβασμιότατος κ. Στέφανος είναι ένας άνθρωπος ανοικτός στην κοινωνία, συμμετέχει με δράσεις σε πολλά γεγονότα και με ενημέρωσε πως ετοιμάζει πολλές δράσεις τον Σεπτέμβριο. Με χαρά θα συνεργαστούμε και πάλι και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να είναι πετυχημένες. Οι κάτοικοι της περιοχής, το ποίμνιο της Μητρόπολης είναι πραγματικά τυχερό, γιατί έχει έναν άνθρωπο που προσφέρει πάρα πολλά, όχι μόνο σε πνευματικό αλλά και φιλανθρωπικό επίπεδο”, ανέφερε στις δηλώσεις του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Καράογλου. 

ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

”Καλωσορίζουμε στον τόπο μας τον υπουργό με τον οποίο με συνδέουν ειλικρινή συναισθήματα, πραγματικής και άδολης αγάπης, διότι μέσα στην διαδικασία της συνεργασίας δημιουργούνται βάσεις ακλόνητες. Αυτό αποτελεί μια συνέχεια με την σημερινή του παρουσία εδώ. Γνωρίζω την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του. Συζητήσαμε για πολλά θέματα που έχουν σχέση με την τοπική μας εκκλησία, την πρώτη Χριστιανική Εκκλησία στην Ευρώπη εκεί που βασίστηκαν πολλά πράγματα την περίοδο του Βυζαντίου. Κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου θα καλέσουμε εδώ να έρθει ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να εγκαινιάσουμε την έναρξη των συνεδρίων των Θεολογικών και των Αρχαιολογικών, που θα γίνονται κάθε χρόνο στο Συνεδριακό Κέντρο της Αγίας Λυδίας”, ανέφερε από τη μεριά του ο σεβασμιότατος μητροπολίτης ΦΝΘ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *