Περιοδεία βουλευτών ΝΔ στην Καβάλα, των Κουμουτσακου  και Κικιλια

Όπως ήταν προγραμματισμένο, περιοδεία στην Καβάλα έκανα βουλευτές και στελέχη της ΝΔ . Πρόκειται για τον τομεάρχη  δικαιοσύνης της ΝΔ, τον τομεάρχη άμυνας και πρώην υπουργό προστασίας του πολίτη κ Βασίλη Κικίλια, τον τομεάρχη εξωτερικών της ΝΔ βουλευτή Αθηνών Γιώργο Κουμουτσάκο και τον σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη.  Τα στελέχη της ΝΔ είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ Καβάλας κ. Δράκο  στα γραφεία του κόμματος, ενώ ο κ. Κουμουτσάκος συναντήθηκε στην Κεραμωτή με φορείς του τόπου ,με στελέχη της εταιρίας  Egnatia Aviation, ενώ επισκέφθηκαν και την ΧΧ ΤΜ Καβάλας .  Το μεσημέρι επίσης  είχαν συνάντηση με την Δήμαρχο Καβάλας κ Δήμητρα Τσανάκα και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θόδωρο Μαρκόπουλο στα γραφεία τους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κατά την επίσκεψη που είχαν στο γραφείο της Δημάρχου τα στελέχη της ΝΔ έκαναν δηλώσεις. Ο κ Κουμουτσάκος δήλωσε ότι « Η αφορμή που μας φέρνει εδώ, είναι μια εκδήλωση με θέμα συζήτησης τα εθνικά μας ζητήματα. Και εμείς θα κερδίσουμε ακούγοντας τις ευαισθησίες τα ερωτηματικά τις ελπίδες των κατοίκων του Νομού Καβάλας και θα δώσουμε κάποιες διευκρινήσεις στα θέματα. Ο καθένας βλέπει αυτό που αφορά τον δικό του τόπο. Εμείς και ο πρόεδρος μας έχουμε κρίνει ότι αυτή η συμφωνία δεν προάγει τις δικές μας εθνικές ευαισθησίες και προτεραιότητες. Ο συνδυασμός του ονόματος Βόρεια Μακεδονία  με την μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική εθνότητα, είναι ένα θερμοκήπιο αλυτρωτισμού». Από την πλευρά του ο κ Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι  «Είμαστε εδώ με καλούς φίλους και συναδέλφους για ένα θέμα που απασχολεί και καίει την Μακεδονία την Βόρεια Ελλάδα και ολόκληρη την χώρα. Είναι εθνικό θέμα και της γειτονικής χώρας, θέμα ασφαλείας, άμυνας, εσωτερικού και ζήτημα που αφορά το προσφυγικό. Για την πλειοψηφία της κοινωνίας αλλά  και για μας είναι πολύ σημαντικά όλα αυτά τα ζητήματα, όμως πάνω απ όλα βρίσκονται στην ατζέντα μας».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στις δηλώσεις που έκανε ο κ Μαρκόπουλος είπε ότι «Σήμερα υποδεχόμαστε το  διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας  έναν διακεκριμένο γιατρό , ένας διακεκριμένο μπασκετμπολίστα ένας  ευρωβουλευτή, έναν υποψήφιο Περιφερειάρχη  , δύο βουλευτές και τομεάρχες  της ΝΔ και τον σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ. Και επειδή οι επισκέπτες μας είναι μόνο τρείς είναι προφανές ότι αναφέρομαι σε όλες τις ιδιότητες που συγκεντρώνουν στο πρόσωπό τους, ο Βασίλης Κικίλιας και ο  Γιώργος Κουμουτσάκος. Είναι δύο άνθρωποι με μια μακρά διαδρομή στην πολιτική, που έχουν τις δικές τους δάφνες και την δική τους προϊστορία  και αυτό καθιστά την επίσκεψή τους ακόμα πιο σημαντική . Για την ουσία της επίσκεψης και την απογευματινή εκδήλωση έχω να πω πως είναι μια εκδήλωση σημαντική και έχει να κάνει με ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής που διεγείρει τις κεραίες και τις ευαισθησίες όλων των συμπολιτών μας και τις δικές μας. Από την άλλη πλευρά το κρίσιμο δεν είναι πιο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές ,αυτό διαγράφεται ήδη. Αυτό που είναι χρήσιμο είναι πως όλα τα κόμματα και συγκεκριμένα η παράταξη στην οποία ανήκω και  εγώ, πρέπει να λειτουργήσουμε και να παράγουμε περισσότερη πολιτική για να απαντήσουμε στις αναγκαιότητες και ανησυχίες των συμπολιτών μας. Τους καλωσορίζω και θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί τους».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *