«Περιμένουμε και εμείς τις εξελίξεις με το ιδιοκτησιακό της Ιατρικής Εταιρείας» δηλώνει ο πρόεδρος της Εταιρείας  Αρχέλαος Γρανάς 

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκεται η Ιατρική Εταιρεία για το θέμα του πρώην Σανατορίου καθώς περιμένουν την απόφαση της Δικαιοσύνης  για την κυριότητα του κτιρίου. Ο πρόεδρος της Εταιρείας  κ. Αρχέλαος Γρανάς  δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης  ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν το κτήριο.

Σύμφωνα  με τον κ. Γρανά «Είναι μια ιστορία που γνωρίζουμε καλά και διεκδικούμε και δικαστικά από το υπουργείο την έκταση αυτή που αμφισβητείται. Η υπόθεση βρίσκεται στον Άρειο Πάγο και έχουμε πια βάσιμες ελπίδες ότι θα κερδίσουμε το δικαστήριο και στον Άρειο Πάγο οπόταν να μας κατοχυρωθεί η έκταση που βρίσκεται το πρώην Σανατόριο.. .

Είμαστε πια στη διαδικασία να καταθέσουμε το αίτημα ώστε να επισπευτεί η δικαστική διεκδίκηση».

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Σε ότι αφορά τους δασικούς χάρτες που εμπλέκουν και την εν λόγω έκταση του παλιού Νοσοκομείου, ο κ. Γρανάς δήλωσε ότι  «Αυτή την περίοδο έχουμε συντάξει τις αντιρρήσεις μας. Έχουμε κάνει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες με τους δασολόγους ώστε να υποβάλλουμε στο Δασαρχείο τις αντιρρήσεις μας, τις ενστάσεις μας δηλαδή αφού στο Δασαρχείο το εν λόγω οικόπεδο   έχουν δηλωμένο το κτήμα ως δασική έκταση!!!

Είναι μια ιστορία που μας ταλαιπωρεί. Αν και έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής ενστάσεων στο Δασαρχείο εμείς είμαστε έτοιμοι να υποβάλλουμε την ένσταση μας. Μέχρι τώρα άλλωστε όλες οι διοικήσεις της Ιατρικής Εταιρείας δεν ασχολήθηκαν με το ιδιοκτησιακό του πρώην Σανατορίου  ώσπου προέκυψε το πρόβλημα  το ιδιοκτησιακό με την έλλειψη τίτλων κυριότητας αφού μεταφέρθηκε  το Νοσοκομείο στο νέο οικόπεδο όπου είναι σήμερα  και ξεκίνησε τότε μια διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Νομίζω όμως ότι είμαστε σε ένα καλό δρόμο και ελπίζω να τελειώσουμε σε ένα καλό χρονικό διάστημα. Αν προλάβουμε φέτος καλώς, αλλιώς θα πάμε τον επόμενο χρόνο για να δούμε πως θα τα εκμεταλλευθούμε αυτά τα οικήματα εκεί πάνω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση