Παρουσιάστηκε χθες το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η παρουσίαση των έξι υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής στον νομό Καβάλας, πραγματοποιήθηκε χθες  στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Την παρουσίαση των υποψηφίων έκανε ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Υγείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλης Τιμοσίδης, ενώ το »παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων ο Ιορδάνης Χοροζίδης, ο Λεωνίδας Παππάς, ο Σάββας Κοσμίδης και η Βάσω Μόραλη.

»Είμαι υπερήφανος γιατί έλαχε σε εμένα να κάνω την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών για την εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου. Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές και κάποιοι, ιδιαίτερα τα δυο μεγάλα κόμματα, προεξοφλούν ότι έχουν ήδη και το αποτέλεσμα. Δεν είναι όμως έτσι. Εμείς είμαστε εδώ και δίνουμε τη μάχη για να μπορέσει το Κίνημα Αλλαγής, η συνέχεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και των δυνάμεων της ανανεωτικής Αριστεράς που πορευόμαστε μαζί, να πείσουμε όσο γίνεται περισσότερο τους συμπολίτες μας ότι πρέπει το Κίνημα Αλλαγής να βγει ισχυρό από αυτή τη διαδικασία για να εγγυηθεί ακριβώς την ομαλή πορεία μετά τις εκλογές, για να μπορέσει να κυβερνηθεί ο τόπος από κυβερνήσεις που θα πρέπει να είναι συνεπείς με όσα είπαν προεκλογικά. Είμαστε η δύναμη που έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να το εγγυηθούμε αυτό και είμαστε εδώ ακριβώς δίνοντας δέσμευση και υπόσχεση στον κόσμο ότι θα παρασταθούμε και δεν θα αφήσουμε η χώρα να μείνει ακυβέρνητη», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Τιμοσίδης. 

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

»Βρισκόμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε ότι οι αξίες και οι αρχές με τις οποίες πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια ως ΠΑ.ΣΟ.Κ., αποτελούν συνέχεια αυτής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.  Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε άξια στελέχη που δίνουν τη μάχη εδώ και αρκετές ημέρες για να μπορέσουν να φέρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Κίνημα Αλλαγής. Είμαστε υπερήφανοι και για τους έξι υποψηφίους, διότι μέχρι στιγμής η εμπειρία από τις περιοδείες που κάνουν μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε την ανατροπή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Δεν θα πέρασει ούτε το μήνυμα της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας, ούτε όμως και της λαϊκίστικης λογικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Είμαστε η δύναμη που εγγυόμαστε μια σταθερή πορεία της χώρας», επισήμανε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Μιχάλης Τιμοσίδης. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ακολούθησε η παρουσίαση των έξι υποψηφίων βουλευτών του νομού Καβάλας, που είναι οι: Κώστας Μαντέχος από το νησί της Θάσου, λογιστής, πρώην δημοτικός σύμβουλος, Κώστας Παπακοσμάς, δημοσιογράφος – ιστορικός, πρώην αντιπεριφερειάρχης, Δημήτρης Παπουτσής, δικηγόρος και πρώην βουλευτής Καβάλας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Τάσος Τσαλδαρίδης, πρώην περιφερειακός σύμβουλος και στέλεχος της Ε.Α.Σ. Καβάλας, Γιώτα Τσαρδακλή, πτυχιούχος καλών τεχνών και υπάλληλος της Π.Ε. Καβάλας, Μαρία Τσουρή, έμπορος, ενεργό στέλεχος της ανανεωτικής Αριστεράς. »Είναι στελέχη πρώτης γραμμής που είμαστε βέβαιοι ότι θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα για το Κίνημα Αλλαγής», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Τιμοσίδης. 

ΠΙΘΑΝΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Σε ερώτηση του »Ενήμερου» για το αν το ποθητό αποτέλεσμα για το ΚΙΝ.ΑΛ. είναι η εκλογή ενός βουλευτή, ο Μιχάλης Τιμοσίδης απάντησε ότι  »Αυτός είναι ένας πολύ ευγενής στόχος που εμείς παρότι είμαστε τετραεδρική περιοχή, μπορεί να υπάρξει κάποια συνθήκη που αν πάμε καλά μπορεί να έχουμε μια τέτοια κατάληξη ευτυχή. Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι να κρατήσουμε υψηλό ποσοστό για το ΚΙΝ.ΑΛ. για να παίξει τον ρόλο που εμείς λέμε καθημερινά. Δηλαδή να υπάρχει μια δύναμη σταθερότητας που θα πρέπει να συγκρατήσει τη δεξιά πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τη λαϊκίστικη λογική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *