Παρουσιάστηκε στην Αθήνα η ινδική ταινία που γυρίστηκε στην Καβάλα

Στην Αθήνα παρουσιάστηκε την Κυριακή η ταινία που γυρίστηκε στην Καβάλα από ινδικό κινηματογραφικό κολοσσό, όπως ανέφερε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «Δημωφέλεια» κα Αναστασία Ιωσηφίδου. Η ίδια δήλωσε ότι «την Κυριακή έγινε η επίσημη προβολή της ταινίας Μπόλιγουντ που γυρίστηκε στην Καβάλα, σε παραγωγούς ταινιών και ήταν παρόντες ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ καθώς η όλη διαδικασία ήταν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Η ταινία αποτελεί την απόλυτη διαφήμιση της Καβάλας, το είπαν όλοι. Το 80% γυρίστηκε στην Καβάλα και το υπόλοιπο στην Ινδία. Ο ΕΟΤ ζήτησε κομμάτια της ταινίας για προβολή της Ελλάδας και ειδικά της Καβάλας. Νοιώσαμε περηφάνια, χαρά και συγκίνηση. Οι εικόνες της Καβάλας στην ταινία αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την πόλη. Όλοι έμειναν εκστασιασμένοι. Η ταινία ταξιδεύει για τις Κάννες, εξ’ ου και η προβολή την Κυριακή. Στη συνέχεια θα προβληθεί μετά στην Ινδία και μετά θα μπορέσουμε να την πάρουμε για να τη δούμε κι εμείς εδώ.

Μία ταινία που γυρίστηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Ως τώρα κάποιος γύριζε ένα μικρό κομμάτι εδώ και το υπόλοιπο το έκανε στη χώρα από την οποία προέρχεται. Εδώ το 80% της ταινίας γυρίστηκε στην Καβάλα, έχουμε επομένως την τεχνογνωσία. Αυτό το γεγονός μας δίνει την υποδομή και τη βάση να διεκδικούμε σε σύγκριση με άλλες περιοχές της Ελλάδας επιχορήγηση από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. Με τον φάκελο που καταθέσαμε, η Καβάλα είναι αυτή που το δικαιούται πρώτη και καλύτερη επιχορήγηση για τα λειτουργικά έξοδα του Film Office».

ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Σε ό,τι αφορά τη θητεία της ως πρόεδρος της Δημωφέλεια δήλωσε ότι «είχα ζητήσει από τη δήμαρχο εξ αρχής να ασχοληθώ με τον τουρισμό. Κι έτσι προέκυψε η Δημωφέλεια. Νοιώθω υπερήφανη που είμαι επί 4,5 χρόνια στο τιμόνι της. Το έργο της Δημωφέλεια φαίνεται και αποδεικνύεται όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε μία από τις 6 Διευθύνσεις της, αποδεικνύει το έργο της στο δικό της τομέα και δραστηριότητα. Έχει γίνει μία τεράστια προσπάθεια για την ανάπτυξη της Καβάλας. Στον τουρισμό η προσπάθεια έχει αρχίσει να φέρνει και επενδύσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *