Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης

Στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» πραγματοποιήθηκε  η παρουσίαση του νέου προπονητή του ΑΟΚ, Παύλου Δερμιτζάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αίθουσα ήταν κατάμεστη και ο Δερμιτζάκης δέχθηκε το ζεστό χειροκρότημα όλων. Τοπικοί φορείς, παλιοί παράγοντες του ΑΟΚ, βετεράνοι του ΑΟΚ, παράγοντες τοπικών ομάδων, η διοίκηση της ΕΠΣΚ, μέλη του Δ. Σ της ΕΠΟ και απλοί φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν το παρόν τους σε αυτό το νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα του ΑΟΚ.

Αρχικά προλόγισε την εκδήλωση ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας κ. Μπάμπης Παναγιωτίδης.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της διοικούσας Σωτήρης Δεληκάρης τονίζοντας τα εξής:

« Είμαι πολύ συγκινημένος σήμερα με την παρουσία σας και μας δίνεται τη δύναμη να συνεχίσουμε και να φτάσουμε πιο ψηλά τον ΑΟΚ. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το καραβάκι μας, μια μέρα σημαδιακή που θα είναι η αρχή για να γίνει μεγάλη η ομάδα και πάλι. Έχω μεγάλη τη χαρά και την τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι της διοικούσας και να σας παρουσιάζω το νέο μας προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Τον θέλαμε πολύ εδώ και χρόνια αλλά ήταν δύσκολο. Είναι ένας Καβαλιώτης προπονητής που αγαπάει την ομάδα και τιμάει την Καβάλα με την παρουσία του στη Σούπερ Λιγκ. Φέτος πρέπει να κάνουμε όλοι την υπέρβαση και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε μεταξύ των άλλων ότι  «Είναι μια ιδιαίτερη και σημαντική μέρα για μένα. Ευχαριστώ όλους σας από τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία σας σήμερα που δείχνει και την αγάπη στην αγαπημένη μας ομάδα τον ΑΟΚ. Όσο φυσικά και προς το πρόσωπο μου. Ο ΑΟΚ για όλους μας είναι ένα κομμάτι της ζωή μας. Στόχος μας είναι η διεκδίκηση της ανόδου με μια ομάδα που θα έχει πολλούς Καβαλιώτες παίκτες. Αν δεν τα καταφέρουμε αυτή η ομάδα θα έχει και συνέχεια. Είναι μεγάλη μου τιμή που μου εμπιστεύονται οι άνθρωποι της διοίκησης. Η ομάδα έχει παρόν. Όλοι οι άνθρωποι δώσανε τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Είμαι ένας από σας, ένα μέλος της αλυσίδας που θα τρέξει την ομάδα. Η βασική αιτία είναι η ίδια η ομάδα που αναλαμβάνω. Χρωστάω πάρα πολλά στον ΑΟΚ. Υπάρχει ένα όραμα από όλους. Υπάρχει και το συναίσθημα που έρχομαι στον ΑΟΚ. Πρέπει όλοι να είμαστε κοντά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα υγειές περιβάλλον. Θέλουμε η ομάδα να αγωνίζεται σ` ένα γεμάτο γήπεδο. Δε θα ξεφύγουμε στο οικονομικό. Πάντα θα παίζουμε για τη νίκη».

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Απαντώντας σε ερώτηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ο νέος κόουτς του ΑΟΚ, αποκάλυψε ότι συνεργάστηκε άψογα με τον πρώην τεχνικό Κώστα Ανυφαντάκη σε ότι αφορά την αξιολόγηση του υπάρχοντος έμψυχου υλικού και ότι βασικός στόχος είναι να παραμείνει το 60% του ρόστερ της περσινής χρονιάς. «Αυτό βέβαια δεν εξαρτάται μόνο από εμάς» τόνισε και συνέχισε λέγοντας ότι «εξαρτάται και από τα παιδιά που θέλουμε να κρατήσουμε, αν θέλουν κι αυτά να μείνουν. Απ’ εκεί και πέρα θα υπάρχει ένα ανάλογα ένα ποσοστό 40-50% με παίκτες που θα αποκτηθούν στις κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σημειώνουμε ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου. Ένα στάδιο ίσως γίνει στο Βόλακα Δράμας όπως και πέρσι. Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προηγούμενο προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη ενώ παράλληλα παρουσίασε το προπονητικό τιμ. Επίσης τόνισε ότι στα πλάνα είναι να μείνει το 60% του περσινού ρόστερ της ομάδας. Οι βασικοί συνεργάτες του Παύλου Δερμιτζάκη θα είναι οι Γιώργος Γουνελάς και Νίκος Σουμουλίδης, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα προστεθεί στο προπονητικό τιμ και ένας ακόμα άμεσος συνεργάτης του κόουτς, ως βοηθός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *