ΕργασίαΚύριο άρθρο

Παρέμβαση αύριο  από τη ΔΕΥΑΚ για την αποκατάσταση του προβλήματος στον κόμβο Φαλήρου

Πρόβλημα διαρροής υδάτων προέκυψε στον κόμβο Φαλήρου καθώς ο εργολάβος της οδού Βενιζέλου έσπασε έναν πυροσβεστικό κρουνό. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ξανθόπουλος ανέφερε ότι πρόκειται να παρέμβουν αύριο Τετάρτη.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Ξανθόπουλος τόνισε πως «στο σημείο το συγκεκριμένο στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα της Πρωινής πράγματι από την περασμένη Παρασκευή ο εργολάβος εκτελώντας το έργο της Βενιζέλου προκάλεσε διαρροή, έσπασε τη σέλα γύρω από τον πυροσβεστικό κρουνό και χάνονται αρκετά κυβικά μέτρα νερού όλο αυτό το διάστημα. Το πρόβλημα είναι το εξής. Για να επισκευαστεί αυτό θα πρέπει να κοπεί η παροχή νερού σε όλο το τετράγωνο της Ερυθρού Σταυρού και Βενιζέλου. Μέσα στο Σαββατοκύριακο το να κόψεις το νερό στην περιοχή εκεί με τα ξενοδοχεία και μάλιστα απροειδοποίητα θα ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα, ένα τεράστιο πλήγμα για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν εκεί και φυσικά για το λόγο αυτόν επιλέξαμε να μην το κάνουμε το Σαββατοκύριακο. Τώρα αν με ρωτήσει κανείς αν είναι σωστό το γεγονός ότι χάνεται αυτό το νερό εξαιτίας αυτής της επιλογής μας, θα πω ότι θεωρούμε ότι πράγματι είναι σωστό, έτσι πρέπει  να κάνουμε, γιατί δεν μπορείς σε όλη την Ερυθρού Σταυρού, σε όλη τη Βενιζέλου, στα ξενοδοχεία, στις επιχειρήσεις, στις κατοικίες που είναι στην περιοχή αυτήν και μέχρι την οδό Φιλίππου να κόψεις το νερό απροειδοποίητα για να επισκευάσεις τη συγκεκριμένη ζημιά. Αυτό που επιλέξαμε να κάνουμε είναι πράγματι να αφήσουμε το νερό να χάνεται και προγραμματίζουμε αύριο  να κάνουμε τη διακοπή της παροχής και να επισκευάσουμε τη βλάβη».

ΚΡΙΤΙΚΗ

Με έμφαση συμπλήρωσε πως «ο καθένας ασκεί την κριτική που πιστεύει ότι πρέπει να ασκήσει και όπως του ταιριάζει ή όπως μπορεί ή όπως νομίζει ότι πρέπει να το κάνει βγάζοντας και λίγο χολή εις βάρος του προέδρου της ΔΕΥΑΚ κυρίως. Γιατί η ένταση με την οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα το συγκεκριμένο φύλλο παρουσιάζει ας πούμε την κριτική του σε βάρος της επιχείρησης νομίζω ότι έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα κοινώς αποδεκτά από τη δημοσιογραφική πρακτική αλλά τι να κάνουμε, ο καθένας κινείται με τον τρόπο που θεωρεί ότι πρέπει να κινείται, που του αρμόζει και είναι επιλογή του. Αφού είναι επιλογή του να βγάζει τέτοια χολή εις βάρος της ΔΕΥΑΚ για κάθε θέμα τι να κάνουμε τώρα, έχουμε τόσο σοβαρά πράγματα να κάνουμε. Το γεγονός ότι όλο το Σαββατοκύριακο κινηθήκαμε στη Ν. Καρβάλη, κινηθήκαμε στην Εκάβης, κινηθήκαμε στη ΔΕΠΟΣ, κινηθήκαμε στο Λυκόστομο, κινηθήκαμε στη Λημνιά, στο Βουνοχώρι, αποκαθιστώντας βλάβες αυτό προφανώς κάποιους τους αφήνει αδιάφορους. Τους ενοχλεί το γεγονός πως ότι κάνουμε το λέμε κι ενημερώνουμε και το κοινοποιούμε, το δημοσιεύουμε, τους ενοχλεί αυτό. Ε τι να κάνουμε τώρα, ο καθένας κινείται με τον τρόπο που ταιριάζει στο χαρακτήρα του, στη δική του οπτική γωνία, στο δικό του μικρόκοσμό και για μένα τουλάχιστον είναι αποδεκτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *