Πάρα πολύ καλά οργανωμένο το 11ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ που έγινε στην Αθήνα σύμφωνα με τον πρώην βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 11ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην βουλευτής Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης παραβρέθηκε σε αυτό και έφυγε με τις καλύτερες  εντυπώσεις. Αναλυτικά σημείωσε πως «το συνέδριο ήταν πάρα πολύ καλά οργανωμένο και ο τίτλος του συνεδρίου ήταν «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» και όντως η ΝΔ είναι πλέον έτοιμη να πάρει τη διακυβέρνηση της χώρας. Και με ένα πολύ καλό πρόγραμμα που έχει βγει από τα προσυνέδρια, οπότε με αυτό το πρόγραμμα ειλικρινά μπορώ να πω ότι είναι αυτό που θέλουμε όλοι οι Έλληνες. Αυτό που ζητούμε εδώ και χρόνια και πρέπει να μας δώσει την ευκαιρία ο λαός και να μας ψηφίσει, ώστε να βοηθήσουμε την Ελλάδα, τα παιδιά μας για να πάμε πολύ καλύτερα από ότι με αυτήν την κυβέρνηση που έχουμε και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει κι έχουν γίνει χειρότερα από ότι περιμέναμε. Το πρόγραμμα αυτό ήταν ένα πρόγραμμα που αφορούσε γενικά τους άνεργους, τους νέους, εκείνους που χρειάζονται μια στήριξη και αλληλεγγύη, για τις επιχειρήσεις πάνω από όλα, για τους αγρότες, για την καθημερινότητα, για το περιβάλλον. Ήταν ένα συνέδριο που στήριξε αυτές τις αποφάσεις και ψήφισε, που όλες αυτές οι αποφάσεις βγήκαν μετά από συνεννοήσεις με το ίντερνετ που είχαν επικοινωνία 150 χιλιάδες Έλληνες και ειλικρινά έρχεται πλέον η ΝΔ να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ώστε να μπορέσουμε να βγούμε από αυτό το τέλμα».

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ

Ερωτηθείς σχετικά διευκρίνισε πως «θεματικές υπήρχαν κάθε φορά και σε όλα τα συνέδρια και φυσικά και σε αυτό. Δηλαδή στις θεματικές ήταν το κοινωνικό συνέδριο που αφορούσε σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας, παροχή αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη μέσω ενός σύγχρονου και διαφανούς πλαισίου για τον εθελοντισμό, αξιοπρέπεια και ποιότητα της ζωής στην τρίτη ηλικία, αθλητισμός εργαλείο της κοινωνικής συνοχής και άμεσες δράσεις για τα άτομα με αναπηρία και ποιότητα ζωής και κοινωνική ένταξη. Τα θέματα ήταν τόσο καλά που ειλικρινά αλλάζαμε συνέχεια αίθουσες ώστε να μπορέσουμε να τους ακούσουμε όλους, γιατί έπρεπε να τα ακούσουμε όλα, μας βοηθούσε ώστε να μπορέσουμε να δούμε κάτι καινούριο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *