Πάνω από 30 στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας στο 12ο Συνέδριο του κόμματος που θα γίνει το τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου

Στις 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα, στο οποίο θα συμμετάσχουν περί τα 35 μέλη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Καβάλας.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος δήλωσε ότι «το τριήμερο 14-16 Δεκεμβρίου θα γίνει το 12ο Συνέδριο του κόμματος στην Αθήνα. Τουλάχιστον 4-5 χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα συμμετέχουν σ’ αυτό το Συνέδριο το οποίο, όπως σε όλα τα κόμματα, είναι το ανώτατο όργανο του κόμματος. Ειδικά σ’ αυτήν την εκλογή η οποία, βέβαια, συγκαλείται μία φορά το χρόνο κι έκτακτα όποτε αποφασιστεί. Αυτό είναι τακτικό συνέδριο και έχει μεγάλη σημασία διότι θα έχουμε εκλογή νέας Πολιτικής Επιτροπής και νέου Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής που, ούτως ή άλλως, αυτή η Πολιτική Επιτροπή να επωμιστεί και το βάρος των εκλογών που θα γίνουν μέσα στο 2019. Και μιλάμε για 4 ή 5 εκλογικές αναμετρήσεις.

Από την Καβάλα αναμένεται να κατέβουν 13 εκλεγμένοι, 9 άντρες 4 γυναίκες, και ex officio περίπου 10-15 άτομα, δηλαδή περίπου γύρω στα 30 άτομα, μπορεί και 35. Πάντοτε εμείς συμμετέχουμε».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σε ό,τι αφορά τα τοπικά ζητήματα της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι «τον Ιανουάριο, μετά το τέλος των εορτών, αρχίζουν σιγά- σιγά οι κομματικές εκδηλώσεις ή κατ’ ιδίαν πολιτικών βουλευτών. Πάντως, οργανωτικά είμαστε έτοιμοι για εκλογές, είτε αυτές είναι βουλευτικές, είτε Ευρωεκλογές, είτε αυτοδιοικητικές. Είμαστε έτοιμοι σε πολύ μεγάλο βαθμό».

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Για τα δημοτικά είπε ότι «η δήμαρχος είναι έτοιμη, λογικό είναι. Έτοιμοι είμαστε σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση στην οποία θέλω να πιστεύω ότι θα είναι 7-8 υποψήφιοι δήμαρχοι.  Έχουμε μέλλον μπροστά μας. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Αύριο (σ.σ. σήμερα) η κα Τσανάκα έχει παρουσίαση κάποιων υποψηφίων. Είναι η πρώτη παρουσίαση. Η –ας το πούμε- συνέντευξη Τύπου καθόδου στις εκλογές και εν συνεχεία θα ανακοινώσει τα πρώτα νέα ονόματα του Συνδυασμού της. Αυτά τα ονόματα που θα ανακοινωθούν θα είναι νέα, όχι τα παλιά. Ήταν κάτι προγραμματισμένο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *