«Πάμε στις κάλπες για να αλλάξει σελίδα η χώρα, για να γίνει ο πολιτική αλλαγή που όλοι ζητήσαμε εδώ και αρκετό καιρό», δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ. Νίκος Παναγιωτόπουλος

Για πονηρό σχεδιασμό σε ό,τι αφορά την διενέργεια των εκλογών στην καρδιά του καλοκαιριού ο υποψήφιος βουλευτής κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο ίδιος κάνει λόγο για επερχόμενη αλλαγή σελίδας στην χώρα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «φτάσαμε στην πηγή. Είδαμε κι αυτό το πρωτοφανές που είχε να γίνει από το 1926, δηλαδή εκλογές τον Ιούλιο. Ήταν άλλη μια εμπνευσμένη απόφαση από τις πολλές του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής του η οποία νομίζω ότι ευτυχώς είναι απερχόμενη. Δεν ξέρω αν έγινε με πονηρό σχεδιασμό ώστε να υπάρχει μεγάλη αποχή, να μην ψηφίζουν κάποιοι. Σε κάθε περίπτωση ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνουμε την προεκλογική μας εκστρατεία με αυτές τις συνθήκες. Πολύς κόσμος δουλεύει στις αγροτικές εργασίες, πάρα πολύς κόσμος πάει στη θάλασσα αντί να έρχεται στις ομιλίες, όμως και πάλι αρκετός κόσμος ανταποκρίθηκε τουλάχιστον στις ομιλίες μου. Ήταν από μόνο του μία πρόκληση να κινητοποιήσεις τον κόσμο και να έρθει να ακούσει το πολιτικό σου μήνυμα και να του δώσεις να καταλάβει ότι επιβάλλεται να έχει συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Γιατί πρέπει να τελειώσει η δουλειά, που ξεκίνησε με τη νίκη στις Ευρωεκλογές. Πρέπει να τελειώσει με την ήττα και την αποχώρηση από την εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 Ιουλίου. Και για αν γίνει αυτό πρέπει να κινητοποιηθεί ο κόσμος. Όλοι αυτοί που αναρωτιούνταν πότε θα φύγουν και μου διατύπωναν το σχετικό ερώτημα εδώ και πολλά χρόνια, αυτές τις μέρες από μένα πήραν τη σαφή απάντηση ότι θα φύγουν στις 8 Ιουλίου, εφόσον πάει ο κόσμος να ψηφίσει στις 7. Συμβάλλει κι αυτό στην απάντηση του ερωτήματος που ο ίδιος ο κόσμος βάζει. Πάμε στις κάλπες για να αλλάξει σελίδα η χώρα, για να γίνει ο πολιτική αλλαγή που όλοι ζητήσαμε εδώ και αρκετό καιρό και να πάμε παρακάτω γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Πρέπει να αρχίσουμε αμέσως τη δύσκολη δουλειά για την ανάταξη της χώρας την επόμενη μέρα».

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

Δίνοντας το δικό του πολιτικό μήνυμα προς τους ψηφοφόρους είπε ότι «το κεντρικό δίλλημα έχει λίγο- πολύ απαντηθεί. Ο κόσμος θα επιβεβαιώσει την απόφασή του να αλλάξει κυβέρνηση ο τόπος. Και να έρθει στα πράγματα μία κυβέρνηση που βλέπει τα πράγματα αρκετά διαφορετικά. Έχει άλλη αντίληψη για το νόμο και την τάξη και την ασφάλεια που πρέπει να νοιώθει ο μέσος πολίτης. Να ανατάξει λίγο τα πράγματα στην παιδεία στηριζόμενη στις ευκαιρίες και στο ότι οι άριστοι πρέπει να ξεχωρίζουν, να προκόβουν και να τραβάνε μπροστά κι όχι να θεωρούνται πρόβλημα για την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Να αλλάξουν κάποια πράγματα στο πανεπιστήμιο έτσι ώστε το άσυλο να μην λειτουργεί σαν όχημα ελεύθερης διακίνησης ναρκωτικών, αλλά όχημα ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στην οικονομία, αναδεικνύοντας της δυνάμεις και τα ταλέντα της ιδιωτικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας.

Το άλλο δίλημμα που πρέπει να απαντήσει ο πολίτης και σε τοπικό επίπεδο είναι γιατί να ψηφίσει κάποιον σαν εμένα. Του απαντώ ότι μετά από μία πολύ σφιχτή κ εντατική και πολυετή κοινοβουλευτική παρουσία, με ένταση στη δουλειά, νομίζω ότι είμαι πιο έτοιμος από ποτέ να τον εκπροσωπήσω πιο δυνατά την επόμενη μέρα στην Καβάλα και στην κεντρική πολιτική σκηνή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *