«Πάμε γερά και δυνατά εν όψει μάλιστα και των Χριστουγέννων» δηλώνει η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου  Ευαγγελία Δρακονάκη

Σειρά εκδηλώσεων προγραμματίζει για τα Χριστούγεννα το Νομικό Πρόσωπο «Αλληλεγγύη» του Δήμου Καβάλας  για τους Παιδικούς Σταθμούς. Η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου  κ. Ευαγγελία Δρακονάκη σημείωσε ότι το διήμερο 16 & 17 Δεκεμβρίου θα κατεβάσουν τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών για μία σειρά εκδηλώσεων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Ετοιμαζόμαστε για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων όπου το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου οι παιδικοί σταθμοί κατεβαίνουν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που το νομικό πρόσωπο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και των εκδηλώσεων της. Θα πραγματοποιηθούν λοιπόν οι εορταστικές δράσεις που απευθύνονται στα παιδάκια των παιδικών σταθμών αλλά και σε κάθε έναν και σε κάθε παιδί.

Επιλέξαμε μάλιστα να κατέβουμε σε εκείνο το Σαββατοκύριακο όπου η αγορά είναι ανοικτή, ώστε όλοι οι δημότες να κατέβουν και να περάσουν όμορφα στις εκδηλώσεις μας.

Παράλληλα θα αγοράσουμε ένα σιντριβάνι σοκολάτας. Όλοι καταλαβαίνουμε την αδυναμία των παιδιών σε αυτό το γλύκισμα και πάμε σε αυτή την αγορά  έτσι ώστε να προσφέρουμε  στους μικρούς μας φίλους αλλά και στους συνοδούς των παιδιών κάτι ξεχωριστό.

 

Άλλωστε αυτός ο εξοπλισμός αγοράζεται τώρα και μένει παρακαταθήκη στους Παιδικούς Σταθμούς για όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν όπως και σε άλλες εκδηλώσεις, όπως καλοκαιρινές δράσεις των Παιδικών Σταθμών».

 

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

 

Σε άλλη ερώτηση αν όλα βαίνουν καλώς στους παιδικούς σταθμούς, η ίδια απαντά ότι  «Όλα βαίνουν καλώς. Αν καταφέρουμε να έχουμε και τα χρήματα του ΕΣΠΑ τόσο των παιδικών σταθμών όσο και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», επειδή ακόμη δεν καταφέραμε να τα δούμε, θα είμαστε σε θέση να είμαστε τυπικοί στις πληρωμές μας για το προσωπικό.

 

Το οικονομικό έτος τελειώνει σε λίγο και για αυτό ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να είναι συνεπές και το υπουργείο ώστε να μπορέσουμε να πληρώσουμε τα πάντα και να καλύψουμε και το άνοιγμα στο ταμείο μας. Μέχρι στιγμής οι μισθοδοσίες των υπαλλήλων καταβάλλονται από πόρους του Νομικού Προσώπου. Στείλαμε τους καταλόγους που είναι απαραίτητοι για την εκταμίευση των κονδυλίων, εμείς παλεύουμε με τις ημέρες ώστε να είμαστε συνεπείς και να μην ξαναζήσουμε αυτά που ζήσαμε πέρσι την ίδια εποχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *