«Πάμε βήμα βήμα και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει ώστε να κρατηθεί ο ΑΟΚ» δηλώνει ο Γιώργος Λουπέλης

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟΚ παραιτήθηκε και πλέον αναζητείται επενδυτής που θα στηρίξει την ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο κ. Λουπέλης, πρόεδρος της ομάδας.

Όπως τόνισε αρχικά «Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δ.Σ. του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με την διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, στα πλαίσια της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και αναλύθηκε ο απολογισμός της φετινής χρονιάς. Συζητήσαμε τι έγινε όλη την χρονιά. Είπαν όλοι τον πόνο τους, είπανε ότι ξόδεψαν πολλά και δήλωσαν ότι δεν μπορούν άλλο να χρηματοδοτούν.

Είναι αλήθεια πως η χρονιά δεν κύλησε όπως αναμενόταν το περασμένο καλοκαίρι με βάση και τους στόχους που είχαν τεθεί αλλά και την οικονομική υπέρβαση που έγινε. Από την άλλη όμως δεν πρέπει να λησμονούμε πως βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που δαπάνησαν για δεύτερη χρονιά πολύ χρόνο, χρήμα και ιδρώτα, προσπαθώντας να πετύχουν το καλύτερο για την αγαπημένη μας ομάδα.

Θα είναι όπως είπαν κοντά στην ομάδα όχι όμως στη διοικούσα. Όλοι ήταν σύμφωνοι».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Πρόσθεσε δε πως «Όπως επίσης, είναι σημαντικό  πως ακόμα και όταν πρώιμα η ομάδα έβγαινε εκτός στόχων, δεν βίωσε καταστάσεις παλαιοτέρων ετών στις οποίες μεσούσης της περιόδου κινδύνευε με διάλυση αλλά η διοίκηση της στάθηκε με περισσή αξιοπρέπεια στο ύψος των περιστάσεων και τα 2 αυτά χρόνια. Ταυτόχρονα επενδύθηκαν χρήματα τόσο στο γήπεδο του Κρυονερίου όσο και για να αποκτήσει η ομάδα έναν αξιόλογο αριθμό ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών».

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι ως Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. εξεδόθη ανακοίνωση όπου και μεταξύ άλλων τα μέλη της αναφέρουν «….και πιστεύοντας ότι εκφράζουμε όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο,  οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της διοικούσας επιτροπής για όλα αυτά που προσέφεραν στο καραβάκι μας, ιδιαίτερα την στιγμή που όπως δήλωσαν αποχωρούν οριστικά από την διοίκηση της έχοντας δώσει ότι καλύτερο μπορούσαν. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές μας, καθώς επίσης και όλους αυτούς που βοήθησαν λίγο ή πολύ την αγαπημένη μας ομάδα».

Ακολούθως ανέφερε ότι «ανακοινώθηκε ήδη η  πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με την ελπίδα ότι θα βρεθεί χρηματοδότης για την ομάδα μας που θα έχει την δυνατότητα να την επαναφέρει εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Με μια προθεσμία δέκα ημερών θα αναζητήσουμε κόσμο. Ο ερασιτέχνης είπε να μην είναι πολλές ημέρες. Ο κόσμος ξέρει τα προβλήματα, εμείς έχουμε κουράσει τον κόσμο και όποιος θέλει να βοηθήσει θα το κάνει άμεσα. Μέχρι 10 Ιούνη θα περιμένουμε και αν δεν έρθει κάποιος να βοηθήσει εμείς θα κάνουμε ατομικά πια πρόσκληση σε ανθρώπους που ξέρουμε ότι αγαπούν τον ΑΟΚ, προκειμένου να ακολουθήσουμε μια άλλη πορεία.

Χρόνια ακούμε ότι κάποιοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα και κανείς δεν εμφανίζεται τελικά. Εμείς αναζητούμε κονδύλια και δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάποιο στάνταρτ. Θα πέσουν τα μπάτζετ σε όλες τις ομάδες. Τα λεφτά ενός ποδοσφαιριστή στον Βόρειο Όμιλο είναι τα λεφτά όλης της ομάδας στη νότια Ελλάδα. Εμείς είχαμε πολλές καλές ομάδες στον πρώτο όμιλο για αυτό και χρειάσθηκαν πολλά χρήματα.

 

Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε το «καραβάκι»  ψηλά, θέλουμε να διατηρήσουμε την ιστορία της ομάδας μας. Θα συζητήσουμε και με τα παιδιά που τόσο καιρό είναι κοντά μας και όποιο καλό καβαλιωτάκι υπάρχει στην περιοχή μας θα το προσεγγίσουμε για να βοηθήσει την ομάδα.

Αν βρεθεί επενδυτής καλώς να έρθει και εμείς θα τον βοηθήσουμε. Πάντως το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Αν σήμερα μπορείς να βρεις 20 παίκτες, στον επόμενο μήνα θα βρεις τρεις. Όσο περνά ο καιρός χάνεις ευκαιρίες. Να βρούμε και να κρατήσουμε καβαλιωτάκια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση