Ο Όμιλος Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» θα διοργανώσει εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Ο Όμιλος Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» θα διοργανώσει εκδήλωση στις 15 Νοεμβρίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Γιάννη Εριφυλλίδη έχουν κληθεί όλα τα κόμματα να συμμετάσχουν στην εκδήλωση με ομιλίες.

 Όπως εξήγησε «Αυτό που πρέπει να ειπωθεί αρχικά είναι ότι προετοιμάζουμε αυτή την εκδήλωση την τρέχουσα χρονική στιγμή με τα υπόλοιπα μέλη και τους φίλους του ομίλου και θα είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο του Πολυτεχνείου.

 Θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα της Δημοτικής Καπναποθήκης, στον 4ο όροφο. Έχουμε καλέσει να συμμετάσχουν τα κόμματα, ήτοι η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ και θα έχουν εκπροσώπους τους και από την κεντρική πολιτική σκηνή και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα κάνουν γνωστές αρκετές σκέψεις τους για την σημασία της επετείου στην σημερινή όμως εποχή, στην Ελλάδα της κρίσης, του σήμερα.

 Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και φυσικά ζωντανή συζήτηση με στοιχεία ενώ όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του ομίλου έτσι και σε αυτή το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παραβρεθεί στην εκδήλωση  και να συμμετάσχει».

 ΟΡΙΣΤΙΚΑ

Και πρόσθεσε πως «Θα πούμε περισσότερα βέβαια ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν οριστικοποιηθεί τα ονόματα των ομιλητών και των συντελεστών της εκδήλωσης οπότε σε μερικές ημέρες θα είναι όλα έτοιμα.

 Από την άλλη για το μήνα Δεκέμβριο προγραμματίζουμε και έκθεση ζωγραφικής με έργα καβαλιωτών ζωγράφων η οποία θα γίνει επίσης στην Καπναποθήκη. Θα ξεκινήσει η έκθεση την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου ενώ ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς».   Καταληκτικά ανέφερε ότι θα υπάρξουν εκδηλώσεις του ομίλου  έως το τέλος του έτους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *