Ο Όμιλος «Καβάλα Μπροστά» θα διοργανώσει μία εκδήλωση τον Σεπτέμβριο

Ο Όμιλος «Καβάλα Μπροστά» θα διοργανώσει μία εκδήλωση τον Σεπτέμβριο για την νεανική επιχειρηματικότητα. Ο πρόεδρος του κ. Γιάννης Εριφυλλίδης σημείωσε ότι λόγω του κορωνοϊού έχουν παγώσει τις εκδηλώσεις τους.

Αρχικά τόνισε πως “Είμαστε σε αναμονή όπως άλλωστε και όλοι οι άλλοι όμιλοι, σύλλογοι στην Ελλάδα. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις έτσι ώστε να ξεκινήσουμε πάλι τις εκδηλώσεις μας. Είμαστε έτοιμοι απλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.  Γιατί φυσικά προέχει η υγεία των ανθρώπων και δεν μπορούμε να το ρισκάρουμε. Από εκεί και μετά τον Σεπτέμβριο εάν πάνε όλα καλά έχουμε προγραμματίσει να γίνει και πάλι εκδήλωση για τη νεανική επιχειρηματικότητα και επίσης τον Οκτώβριο έχουμε ζητήσει ήδη τη Δημοτική Καπναποθήκη για να γίνει η δεύτερη έκθεση εικαστική περιπλάνηση για το 2020.  Είχε πολύ μεγάλη επιτυχία πέρσι και είπαμε να την ξανακάνουμε φέτος, απλά θα γίνει λίγο νωρίτερα φέτος και δη τον Οκτώβριο.

Από εκεί και μετά έχουμε πολλές εκδηλώσεις στο μυαλό μας, απλά πρέπει να περιμένουμε, Κάνουμε υπομονή όπως όλοι άλλωστε!”

ΠΕΡΙ ΙΟΥ

Ερωτηθείς σχετικά σχολίασε ότι  “Ο ιός ήταν πράγματι κάτι που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα γίνει. Ακόμη και τώρα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση. Ευτυχώς στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν πάει πολύ καλύτερα από ό,τι σε άλλες χώρες. Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση. Βλέπω βέβαια ότι υπάρχουν φαινόμενα χαλάρωσης αν και φυσικό είναι μια και μιλάμε για το καλοκαίρι, τον τουρισμό, απλά πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Δεν μπορούμε να κλειστούμε στα σπίτια, ούτε μπορούμε να κλείσουμε τα σύνορα και να μην έρχονται και οι τουρίστες, απλά όλα πρέπει να γίνονται πολύ προσεκτικά.

Είναι ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο το οποίο κληθήκαμε ως χώρα να αντιμετωπίσουμε και νομίζω ότι τα πήγαμε και πολύ καλά.

Έτσι ετοιμάζουμε εκδηλώσεις και περιμένουμε. Θα είχαμε την χαρά μάλιστα να φέρουμε τον πολύ γνωστό συνταγματολόγο κ. Αλεβιζάτο στην Καβάλα ο οποίος περιμένει την πρόσκληση μας, και θέλαμε για το φθινόπωρο να εντάξουμε τη δράση μαζί του αλλά αναμένουμε.  Συνεχώς έρχονται και καινούριοι άνθρωποι στον όμιλο μας οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν, ιδέες έχουν αλλά δυστυχώς λόγω της κατάστασης είμαστε όλοι σε στάση αναμονής. Τ οποίο βέβαια δεν είναι και κακό. Είναι αφορμή για περισσότερες σκέψεις, περισσότερες ιδέες, τις οποίες μόλις τα πράγματα γίνουν καλύτερα θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το συντομότερο δυνατό».

ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Και πρόσθεσε πως «Είναι γεγονός πως έχουμε καινούρια μέλη στον όμιλο μας. Ήδη οι εκδηλώσεις είχαν αγκαλιασθεί από πάρα πολύ κόσμο και πλέον πολύς κόσμος που έχει ιδέες και θέλει να προσφέρει στα κοινά και με τη δική του προσωπική προβολή μας πλησιάζει και είμαι πια στην ευχάριστη θέση να πω ότι έχουμε πολλούς νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν ενταχθεί στον όμιλο και με τη βοήθεια τους θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε περισσότερες δράσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast