Ο Σύλλογος Κατοίκων της Παναγίας συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με μία εκδήλωση!

Ο Σύλλογος Κατοίκων της Παναγίας «Το Κάστρο» συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής και θα πραγματοποιήσει επετειακή εκδήλωση το Σάββατο στις 6.30   το απόγευμα στον χώρο του Ιμαρέτ. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λαζαρίδης Φώτης σημείωσε ότι στην εκδήλωση θα γίνει και ένας απολογισμός δράσεων.

 Όπως τόνισε αρχικά «Πράγματι συμπληρώνουμε 20 χρόνια ζωής από το 2000 μέχρι σήμερα και αυτό το γεγονός θα το γιορτάσουμε και θα προβάλουμε αυτά τα οποία όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε να προσφέρουμε στα πολιτιστικά, στα εξωραϊστικά, και είπαμε να τιμήσουμε και όλους αυτούς που πέρασαν στο διάστημα αυτό από τα διοικητικά συμβούλια. Όπως και να το κάνουμε όλοι όσοι περνούν από τα διοικητικά βάζουν ένα μικρό λιθαράκι στα δρώμενα του συλλόγου.

 Έτσι και εμείς θα τους τιμήσουμε ένα  αναμνηστικό και  θα προβάλλουμε και ένα βίντεο μισής ώρας, με μια αναδρομή στο παρελθόν με τις δράσεις που κάναμε και με παρουσίες στις εκδηλώσεις μας, στα χορευτικά. Μια στροφή στο παρελθόν και μια αξιολόγηση των 20 χρόνων.

 Όλα αυτά θα γίνουν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στις 6.30 στην αίθουσα του Ιμαρέτ. Τον χώρο μας τον παραχώρησε η κ. ΜΙσιριάν και την ευχαριστούμε μια και  μια τέτοια εκδήλωση αξίζει να γίνει σε έναν ωραίο χώρο.

 Επίσης επειδή όλα αυτά τα χρόνια είχαμε να κάνουμε με το Νομάρχη, με τον Αντιπεριφερειάρχη, με Δημάρχους και όλοι είναι καλεσμένοι για να μας πουν και τις αναμνήσεις τους.

 Η βραδιά θα κλείσει με την προσφορά ενός μικρού μπουφέ οπότε πίνοντας και συζητώντας τα του συλλόγου θα κλείσουμε ωραία το βράδυ μας».

ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ

Και πρόσθεσε πως «Είμαστε ένας σύλλογος που δούλεψε αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Όλα αυτά τα χρόνια ζητάμε, ζητήσαμε δέκα αλλά πήραμε ένα. Βέβαια εμένα αυτό με ενοχλεί πολύ. Γιατί δεν πρέπει να κλαίμε για να γυρίσουν οι αρμόδιοι και να δουν τα προβλήματά μας. Εμείς μιλάμε για την συνοικία της Παναγίας που είναι ένα ιστορικό κομμάτι και θέλουμε να το αναδείξουμε μια και μιλάμε για το τουριστικό κομμάτι του Δήμου  Καβάλας.

 Αυτό θέλουμε να αναδείξουμε όλα αυτά τα χρόνια. Λένε όλοι ότι καταλαβαίνουν αλλά οι προσπάθειες και τα βήματα που γίνονται είναι μηδαμινά σε σχέση με την αξία της συνοικίας μας.

Βλέπουμε άλλες πόλεις που έχουν ελάχιστα προσπάθεια και που με πολύ προσπάθεια των αρμοδίων, είτε με καλύτερες συνθήκες ανέδειξαν τον τόπο τους και έτσι προσελκύσουν πλήθος επισκεπτών. Εμείς γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο;

 Έχουμε επισκέπτες πολλούς αλλά πρέπει να τους δίδουμε κάτι το διαφορετικό. Είναι οι διαφημιστές της πόλης μας αυτές οι συνοικίες μας και ό,τι καλό δίδουμε το εισπράττουμε με τουρισμό. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε και την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Συμπληρώσαμε 20 χρόνια ζωής λοιπόν και καλούμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας για να θυμηθούμε ωραίες στιγμές από το 2000».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *