«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μίλησε για 7ήμερη εργασία αλλά για 7ήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων» δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής, Μακάριος Λαζαρίδης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μίλησε για 7ήμερη εργασία αλλά για 7ήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων, διευκρίνισε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Μακάριος Λαζαρίδης. Ο τελευταίος έκανε λόγο για απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης.

Ο κ. Λαζαρίδης δήλωσε ότι «πάνω στην απελπισία τους εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και στο Μέγαρο Μαξίμου, νομίζουν ότι με τόσο χοντρά ψέματα θα περιορίσουν την ήττα τους σε πολύ λίγες ημέρες. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ματαιοπονούν. Κι αυτό το λέω διότι ξέρει πολύ καλά ο κ. Τσίπρας ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μίλησε για 7ήμερη εργασία αλλά για 7ήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων. Ξέρει ο κ. Τσίπρας, άλλωστε είχε επισκεφθεί στις 29 Αυγούστου 2018 την εταιρεία Παπαστράτος, ότι ο κ. Μητσοτάκης αναφερόταν ακριβώς σ’ αυτήν την επιχείρηση στην οποία οι εργαζόμενοι δουλεύουν 5ήμερο και μάλιστα για 37 ώρες, αντί για το, την εβδομάδα. Ξέρει, επίσης, ότι οι εργαζόμενοι στους οποίους αναφέρθηκε ο κ. Μητσοτάκης έχουν καλύτερες απολαβές. Απλά για να διαστρεβλώσουν τις θέσεις μας και να εξαπατήσουν τους πολίτες, φτάνουν στο σημείο να καταγγέλλουν μία σύμβαση που η δική τους κυβέρνηση με την υπογραφή της υπουργού Εργασίας κ. Αχτσιόγλου, ενέκρινε. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όσο και να επιχειρεί η κυβέρνηση να διαστρεβλώσεις τις πολύ καθαρές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν θα επιτύχει απολύτως τίποτα, καθώς η ήττα τους στις Ευρωεκλογές θα είναι εκκωφαντική».

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Για τις Ευρωεκλογές είπε ότι «ακούσαμε τον πρωθυπουργό την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή να λέει ότι οι Ευρωεκλογές είναι πρόκριμα, δηλαδή ψήφος εμπιστοσύνης. Και τον ακούσαμε την περασμένη Δευτέρα σε τηλεοπτικό σταθμό να λέει ότι είναι απλά μια δημοσκόπηση. Μέσα σε 2-3 μέρες άλλαξε άποψη και το έκανε γιατί αντιλαμβάνεται ότι η ήττα που θα υποστεί θα είναι πολύ μεγάλη, οπότε θεωρεί ότι οι εκλογές είναι δημοσκόπηση, προσβάλλοντας και το κύρος αλλά και τις υποψηφιότητες των ανθρώπων που είναι υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές. Και βεβαίως τους πολίτες.

Για πρώτη φορά από το 2015 και μετά, στήνονται κάλπες. Δεν είχαμε ενδιάμεσα από τις τελευταίες εθνικές εκλογές άλλες. Κατά συνέπεια, ο κόσμος θα πάει πίσω από το παραβάν και θα κάνει τις επιλογές του. Εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιλογή των πολιτών θα είναι η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης γιατί πολύ απλά πιστεύουν στο όραμα και στο σχέδιο που έχουμε για την επόμενη μέρα. Κι όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Καβάλας, οι Ευρωεκλογές θα είναι το πρώτο ημίχρονο της ήττας του κ. Τσίπρα, με τις εθνικές εκλογές που θα έρθουν να είναι το δεύτερο ημίχρονο. Γι’ αυτό εμείς λέμε ότι για τη δική μας παράταξη οι Ευρωεκλογές έχουν θέση εθνικών εκλογών και ζητάμε η ψήφος να μην είναι χαλαρή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *