«Ο κόσμος έχει αποστασιοποιηθεί από την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση», δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η σύσταση ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές όπως δήλωσε ευθαρσώς ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης.

Συγκεκριμένα είπε ότι «δεν είναι και πολύ εύκολο, με την έννοια ότι, δυστυχώς, δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά έχουμε αποστασιοποιηθεί πλέον από την πολιτική και από την τοπική αυτοδιοίκηση. Βρίσκω πολλούς ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν θέλουν να εμπλακούν. Αυτό είναι κάτι που στο τέλος ξεπερνιέται. Θέλει προσπάθεια. Και νομίζω ότι τα πράγματα πάνε καλά. Βρίσκω ήδη υποψηφίους και καταρτίζεται σιγά- σιγά το ψηφοδέλτιο που ούτως ή άλλως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να το έχουμε κλείσει. Θα υπάρχουν άτομα και από το παλιό ψηφοδέλτιο, διότι είναι συνεργάτες. Με πολλούς από αυτούς έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, όταν ήμουν αντιδήμαρχος. Είναι άνθρωποι που ξέρουν την τοπική αυτοδιοίκηση και συνεπώς έχουν εμπειρία η οποία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση στη διοίκηση του δήμου. Διότι δεν υπάρχει καθυστέρηση σε περίπτωση εκλογής του συνδυασμού. Και μετά, από ‘κει και πέρα, φυσικά πλαισιώνεται και με νέους συνυποψήφιους»

«ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ…»

Για τον «Κλεισθένη» που θα εφαρμοστεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αλλά και μετά από αυτές σχολίασε ότι «ήμουν από αυτούς που πιστεύανε και πιστεύουν ακόμη ότι ο Κλεισθένης έχει τις προοπτικές να λειτουργήσει υπέρ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Φυσικά, με άλλη νοοτροπία από την πλευρά μας. Εάν αυτό το πράγμα το οποίο αρχίζει και διαφαίνεται, ακολουθούσε και μετά, γίνεται κατανοητό ότι όχι μόνο ο Κλεισθένης αλλά ό,τι και να γίνει θα αποτύχει. Έχει, λοιπόν, τα εχέγγυα να γίνει ένα πολύ καλό εργαλείο στη διοίκηση των δήμων, αρκεί όμως να ωριμάσουμε εμείς πολιτικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *