Ο Δήμος Καβάλας στηρίζει τις καθαρίστριες

Ο Δήμος Καβάλας στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων καθαριστριών των σχολικών μονάδων και όπως πάντα, βρίσκεται στο πλευρό τους σε κάθε δίκαιο αίτημά τους. Άλλωστε ο Δήμος Καβάλας και προσωπικά η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, πάντα στήριζαν έμπρακτα τις καθαρίστριες στα προβλήματα που είχαν και κυρίως της μισθοδοσίας, αφού λόγω των καθυστερήσεων (μονίμως) στις πληρωμές από το Ινστιτούτο δια Βίου Μάθησης (ΙΝ.ΔΙ.ΒΙ.Μ), ο Δήμος Καβάλας πάντα αναλάμβανε να τις πληρώνει.

Στον αγώνα που κάνουν τις ημέρες αυτές, με κύριο αίτημα την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου, ο Δήμος τις συμπαρίσταται, δεδομένου ότι πρόκειται για εργασία που αφορά πάγιες και διαρκείς ανάγκες και πρέπει να μονιμοποιηθούν για να βγουν από την αβεβαιότητα και την ταλαιπωρία καθυστερήσεων στη μισθοδοσία τους.

Στις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν, παραβρέθηκαν σε ένδειξη συμπαράστασης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιος Γραμμένος και  δημοτικοί σύμβουλοι, εκφράζοντας έτσι τη στήριξή τους στον αγώνα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast