«Ο ΑΟΚ θα αντέξει πάση θυσία» δηλώνει ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής  Γιώργος Λουπέλης

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μία φήμη ότι η νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟΚ αναμένεται να παραιτηθεί σύσσωμη…  Ο πρόεδρος της  Λουπέλης Γιώργος έκανε σχετικές διευκρινιστικές  δηλώσεις.  Και αυτό γιατί όπως λένε οι αθλητικοί κύκλοι οι άνθρωποι της Διοικούσας θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις προθέσεις που έχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.  Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια απογοήτευση στα μέλη της Διοικούσας για τη αγωνιστική χρονιά που φεύγει και που δεν ολοκληρώνεται όπως θα την ήθελαν οι πάντες.

Οι ίδιοι δεν είναι αρνητικοί να βοηθήσουν και την επόμενη σεζόν όμως δεν  θέλουν να σηκώσουν μόνοι τους το οικονομικό βάρος.

Θέλουν να είναι δίπλα στον ΑΟΚ, όμως  να βρεθούν «σύμμαχοι» που αυτοί πλέον να έχουν μεγαλύτερο ρόλο μέσα στην ομάδα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έτσι ο κ. Λουπέλης  δήλωσε ότι «Οι άνθρωποι της ομάδας αυτά τα δύο  τα χρόνια που πέρασαν είναι οι χρηματοδότες που μάτωσαν οικονομικά πάρα πολύ. Απέδειξαν ότι  αγαπάν την  ομάδα για αυτό και πλήρωσαν όλα αυτά που έχουν πληρώσει έως τώρα. Σκεφτείτε ότι η ομάδα ήταν τον Ιανουάριο για καιρό εκτός στόχου και οι άνθρωποι συνέχιζαν να πληρώνουν.

Προς το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε η στις αρχές της επόμενης θα συναντηθούν Ερασιτέχνης και Διοικούσα όπου εκεί θα οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις. Θα δούμε τις προθέσεις και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα πορευθούμε.

Μπορεί μεμονωμένα κάποιοι να συνεχίσουν ή να αποχωρήσουν ή να δράσουν όλοι μαζί. Δεν ξέρουμε ακόμη τι μέλει γενέσθαι.

Και ο κ. Δεληκκάρης είναι και μέλος του συμβουλίου και στο Δ.Σ. μιλάμε για ένα χρηματοδότη. Όλα είναι ανοικτά και δεν ξέρουμε τίποτε. Ούτε καν τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα δεν ξέρουμε. Πολλά μπορούν να συμβούν. Ακούγεται ότι ίσως ανεβούν και οι δεύτεροι. Για αυτό λέω ότι πολλά μπορούν να συμβούν.

Σενάρια  υπάρχουν και δεν είναι αν μας πειράζουν ή όχι. Σίγουρα πολλοί έχουν κουραστεί. Πόσο μάλλον όταν η Γ`  Εθνική είναι μια κατηγορία άκρως ερασιτεχνική στα έσοδα και άκρως επαγγελματική στα έξοδα και στις υποχρεώσεις.

Και όλοι είναι άνθρωποι που  δουλεύουν καθημερινά, που ψήνουν σουβλάκια, που πωλούν λουλούδια, που οδηγούν αυτοκίνητα. Δεν είναι δηλαδή κάποια μα εκατομμύρια που μπορούν να ξοδεύουν».

ΚΑΙ ΑΝ;

Και αν δεν ευδοκιμήσει συνεργασία με τη Διοικούσα; Στο ερώτημα αυτό απαντά ο κ. Λουπέλης τονίζοντας ότι  «Θα κάνουμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ο Ερασιτέχνης ήδη έχει αρχίσει κάποιες κινήσεις για την επόμενη μέρα ενώ αν δε βρεθεί κάτι, ίσως παίξει και βασικό ρόλο στη νέα αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα σε κάθε περίπτωση θα προχωρήσει. Άλλωστε το συμβούλιο έχει άτομα και στη διοικούσα. Για αυτό και λέμε ότι δεν φοβόμαστε. Σίγουρα αν έρθει κάποιος και δώσει λεφτά και κάνει πολλά πράγματα θα πάμε καλύτερα. Αλλά η ομάδα δεν θα παρατηθεί. Και στη Δ` Εθνική έτσι  έλεγαν και αν τα είχαμε παρατήσει όλα ίδια θα ήταν. Και έτσι θα γίνει και τώρα. Απλά θα παίζουν πολλές ομάδες».

 

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

 

Στο ερώτημα αν υπάρχει επενδυτής μια και πολλά λέγονται και γράφονται ο ίδιος απαντά ότι   «Υπάρχει επενδυτής στον ορίζοντα; Θα πω ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο παρά μόνο σενάρια και κάποια φημολογία για γνωστό επιχειρηματία.

Η φημολογία έχει αναπτυχθεί μάλιστα προ καιρού. Εμένα προσωπικά δεν με πλησίασε κανείς.

Το αν θα υπάρχει συνέχεια θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Υπάρχει μια αισιοδοξία. Ποτέ δεν φοβούμουν και εγώ θα μπορούσα να είχα φύγει. Λέγαμε ας έρθει ο ερασιτέχνης με νέα παιδιά. Ας τον τρέξουν καλύτερα άλλοι και να φέρουν μεγαλύτερες επιτυχίες. Όπως επιτυχίες έρχονται και μάλιστα πολλές σε άλλα τμήματα, όπως στο βόλεϊ. Δεν ήρθε κανείς αλλά δεν φοβόμαστε. Θέλω να πάνε όλα καλά. Αν όλα στραβώσουν μια και η κοινωνία μας βογγάει, δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να σταματήσει. Μπορεί να χρειασθεί να μειώσουμε δράσεις και να κάνουμε ένα δυνατό κορμό για να μπορέσουμε να σταθούμε. Η ομάδα θα πάει για πρωταθλητισμό. Υπάρχουν ομάδες που πάλεψαν.  Εμείς είμαστε όμως αισιόδοξοι. Τα χρήματα που θα χρειασθούν δεν μπορούμε όμως να υπολογίσουμε. Γιατί και πρώτος να βγεις δεν θα βγεις απευθείας. Μπορεί να βγεις πρώτος στον όμιλο σου και να είσαι ο τελευταίος στο τέλος.

Ο ΑΟΚ αναζητά ποσά αλλά τα νούμερα είναι τυχαία. Ίσως 200 χιλιάδες ευρώ,  ίσως 500 χιλιάδες  ευρώ  και ίσως με σωστή υποδομή να βγεις πρώτος στην κατηγορία σου με 150 χιλιάδες ευρώ.. Όταν ξεκινήσαμε στη Δ`  Εθνική μας είχαν πει ότι η ομάδα με 30 χιλιάδες μπορεί άνετα να κρατηθεί και τελικά ανεβήκαμε στα 105 χιλιάδες ευρώ».

ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Στο ερώτημα τι δεν έγινε σωστά  για τον ΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα ο ίδιος απαντά ότι  «Όλα πήγαν και έγιναν σωστά αλλά δεν μας βγήκε. Τι έφτιαξε; Κάτι δεν έγινε σωστά. Εγώ προπονητικές γνώσεις δεν έχω. Δεν κρίνω αλλά εκ του αποτελέσματος ο πρώτος προπονητής απέτυχε. Ο Ταουσιάνης  άλλα έλεγε άλλα έγιναν. Οι άνθρωποι πλήρωσαν,  ότι ζήτησε το έφεραν και από εκεί και πέρα λάθος σχεδιασμούς μάλλον είχαμε. Αλλά δεν ξέρω να πω. Όταν κάποιοι πληρώνουν εγώ δεν θα κάνω κριτική.

Όσο για τους παλαίμαχους προσωπικά μιλάω με τους περισσότερους. Μου είπαν ότι θα βοηθήσουν και το ελπίζω.  Τέλος πολλά πράγματα γίνονται, ο Δήμος  Καβάλας είναι πάντα κοντά μας και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με τη Δημαρχία και δεν μας ένοιαζε το πρόσωπο. Αλλά ζητάει οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Καβάλας  το βόλεϊ, το ράγκμπι, το καράτε. Όλοι ζητούν από το Δήμο. Αλλά και ο Δήμος  Καβάλας δεν έχει τις οικονομικές δυνατότητες που είχε ενώ πλέον και οι έλεγχοι είναι τόσο αυστηροί που δεν μπορείς να κινηθείς όπως θα ήθελες. Από εκεί και πέρα και το χόρτο του σταδίου, ξέρουμε ότι γίνονται όλα όσα λέει ο γεωπόνος. Για να ζητήσουμε και άλλα ξέρουμε ότι υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι. Δεν είναι δικό μας το γήπεδο. Όλοι πιέζουμε αλλά δεν γίνονται όλα με την πίεση. Υπάρχουν νόμοι που δεν επιτρέπουν πολλά πολλά. Προσπαθείς να περάσεις ένα πρόβλημα, βγαίνουν άλλα δέκα. Ο επίτροπος το έχει παρακάνει. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε το ραντεβού και το θέμα το χειρίζεται ο Δελληκάρης. Πρώτος θα μιλήσω πάντως αν κάποιος νομίζει ότι κάνουμε πλάτες σε κάποιον. Προσωπικά δεν σταματάω να γκρινιάζω. Πρέπει να πιέσουμε και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση