«Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να ισχύει επιτέλους το δίκαιο» δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δήμου Καβάλας   Θέμης Καλπακίδης

Συνεχίζει την απεργία πείνας ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δήμου Καβάλας κ. Θέμης Καλπακίδης διαμαρτυρόμενος για την στάση της κοινοπραξίας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ.

 Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Το Σάββατο πήρα εξιτήριο από το Νοσοκομείο και μετά από σκέψη αποφάσισα να συνεχίσω την απεργία πείνας, προκειμένου να είναι ακόμη πιο έντονη η διαμαρτυρία μια και ουσιαστικά εδώ στην Καβάλα προσπαθεί να περάσει ο νόμος του άδικου και του δυνατού και όχι του δίκαιου και ενδεχομένως του αδυνάτου! Αυτό είναι η ουσία του γενικότερου προβλήματος, όταν η εταιρεία του ΤΑΡ  επικαλείται το κοινωνικό της πρόσωπο, τη διαβούλευση και στην πραγματικότητα όλα είναι για το θεαθήναι. Γι αυτό και η απεργία πείνας μου συνεχίζεται και όλοι συνεχίζουμε τον αγώνα, αμείωτα, προκειμένου όλοι να καταλάβουν ότι θα υπερισχύσει το δίκαιο και όχι η αδικία του ισχυρού.

 Και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μέλει γενέσθαι και πως θα ολοκληρωθεί το όλο σκηνικό. Η Κοινοπραξία μετά από δύο χρόνια έχει περιφράξει το σημείο του δρόμου στα Τενάγη και εγώ ο ίδιος βρίσκομαι στο Ζυγός  μαζί με άλλα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και πλέον θα είμαστε εδώ». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *