«Ο αγωγός ΤΑΡ θα περάσει πάνω από το βουνό» δηλώνει με βεβαιότητα ο Παναγιώτης Αρσονιάδης

Εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο Σωματείο Επαγγελματιών Κρηνίδων στις 25 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη νέας διοίκησης όπως έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο τους στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Παναγιώτη Αρσονιάδη.

¨όπως τόνισε αρχικά «Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να γίνουν και πάλι εκλογές στο Σωματείο Εμπόρων και Επαγγελματιών Κρηνίδων και αμέσως μετά να πάμε σε εκλογές στην Ομοσπονδία. Οι εκλογές στον πρώην Δήμο Φιλίππων έχουν ορισθεί για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τις οκτώ το βράδυ.

Και σε αυτό το πλαίσιο έχει γίνει και μια συνάντηση εργασίας που ουσιαστικά εξελίχθηκε σε γενική συνέλευση, εκεί όπου εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από πολλά νέα μέλη προκειμένου να λάβουν μέρος  στην επικείμενη εκλογική διαδικασία.

Μιλάμε για την τύχη της διοίκησης του σωματείου που έχει πολλά προβλήματα να λύσει, να προαγάγει τα συμφέροντα των μελών του, να προσπαθήσει τον ιστορικό σύλλογο να τον αναβαθμίσει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχει.

Ορίσθηκαν λοιπόν οι λεπτομέρειες των εκλογών και έχουμε υποβάλλει αίτημα για την εκπροσώπηση ενός δικηγόρου οπότε αναμένουμε την 25η Φεβρουαρίου».

ΤΑΡ

Αναφορικά με το ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο  Καβάλας σε ό,τι έχει σχέση με τον ΤΑΡ ερωτηθείς σχετικά ο κ. Αρσονιάδης δήλωσε ότι  «Οποιαδήποτε πράξη της δημοτικής αρχής που επικαιροποιεί ουσιαστικά το ότι δεν θα περάσει ο αγωγός από την συγκεκριμένη όδευση παρά πάνω από το βουνό, είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Όπως όλοι ξέρουμε ο αγωγός δεν θα περάσει από εκεί που θέλει η κοινοπραξία και τα περιθώρια για την ίδια έχουν στενέψει. Έχουν εκδικασθεί και οι αγωγές που έχουμε καταθέσει στο ΣΤΕ και αναμένουμε τα αποτελέσματα. Βέβαια οι δικηγόροι κατέθεσαν τις δικές τους θέσεις και απόψεις. Προσωπικά βλέπω ότι οδεύουμε  σε μια λύση. Η άποψη μου είναι ότι λύση θα έρθει.

Όσον αφορά την περιοχή της Καβάλας ο αγωγός θα περάσει πάνω από το βουνό. Δε είναι τυχαίο που είμαστε η μοναδική περιοχή που δεν γίνεται τίποτε από κατασκευαστικής άποψης σε ότι αφορά τον αγωγό ΤΑΡ.. Η εταιρεία έχει αποδεχθεί τις παρανομίες, έχει αποδεχθεί τις παρατυπίες της μελέτης, δέχθηκε την μεγάλη αντίδραση του κόσμου που δεν θέλουν αυτή την εξέλιξη και ως εκ τούτου, νομίζω ότι το έργο θα πάει πάνω από το βουνό, κάτι που έπρεπε να γίνει από την αρχή. Είμαι αισιόδοξος και ομολογώ ότι μετά από πολύ αγώνα και πολύ χρόνο η προσπάθεια θα ευοδώσει.   Ο αγωγός θα περάσει από εκεί που πρέπει».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *