Ουδέν νεότερο υπάρχει από πλευράς ΕΤΑΔ σε ότι αφορά την Ακτή Καλαμίτσας, όπως σημείωσε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Αλληλεγγύη» Ευαγγελία Δρακονάκη

Ουδέν νεότερο υπάρχει από πλευράς ΕΤΑΔ σε ότι αφορά την Ακτή Καλαμίτσας, όπως σημείωσε η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Αλληλεγγύη» κ. Ευαγγελία Δρακονάκη.  Η ΕΤΑΔ διατηρεί στάση αναμονής όπως φαίνεται…

Στις δηλώσεις της η κ. Δρακονάκη σημείωσε πως «για την ΕΤΑΔ ακόμα δεν έχουμε νεότερα. Ισχύουν αυτά που έχουμε προαναφέρει τις προηγούμενες εβδομάδες. Δεν έχουμε κάποια επαφή μαζί τους για να κάνουμε κάποιο ραντεβού που είχαμε δηλώσει ότι θα θέλαμε. Από κει και πέρα περιμένουμε από την ΕΤΑΔ να κάνει τις κινήσεις για να μπορέσει να δοθεί μια λύση στο πρόβλημα». Όπως διευκρίνισε δε η κ. Δρακονάκη, από την πλευρά της ΕΤΑΔ δεν έχει σημειωθεί κάποια πρωτοβουλία προκειμένου να οριστικοποιηθεί μια συνάντηση.

ΠΑΙΔΙΚΟΙ

Για τους Παιδικούς Σταθμούς η κ. Δρακονάκη σημείωσε πως «διανύουμε κανονικότατα τη σχολική περίοδο χωρίς προβλήματα ευτυχώς. Η λειτουργία τους είναι πάρα πολύ καλή. Τα παιδάκια μετά τις αρρώστιες του Χειμώνα αρχίζουν και επανέρχονται σιγά σιγά, οπότε φτάνουμε σταδιακά στο 100% της πληρότητας που είχαμε από την αρχή της χρονιάς. Ευτυχώς τόσο στους Παιδικούς Σταθμούς όσο και στα ΚΑΠΗ αλλά και στο Βοήθεια στο Σπίτι τα πράγματα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά και αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία και απρόοπτο που μπορεί να προκύψει λόγω της καθημερινότητας».

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Ερωτηθείσα αν υπάρχει κάποιο θέμα σχετικά με τις προμήθειες, σημείωσε πως «δυστυχώς στα είδη που συνδέονται όλα τα νομικά πρόσωπα με το δήμο, όπως είναι τα τρόφιμα, τα καύσιμα και για τα οποία βάσει της νομοθεσίας πρέπει να γίνεται ένας ενιαίος διαγωνισμός, ο προϋπολογισμός ανεβαίνει στα ύψη οπότε πηγαίνουμε σε διαδικασίες ανοιχτών διεθνών διαγωνισμών. Είναι το μόνο πρόβλημα που μας απασχολεί μονίμως, έτσι ώστε να μπορέσουν να αποδώσουν οι διαγωνισμοί για να έχουμε τη χρονική στιγμή που τους χρειαζόμαστε τους προμηθευτές και τα είδη που χρειαζόμαστε.  Το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Καβάλας κάνει μια εξαιρετική δουλειά με πολύ κόπο και μόχθο, γιατί παλεύει με το χρόνο αφενός, κι αφετέρου παλεύει και με όλες τις ενστάσεις που προκύπτουν κατά καιρούς από τους υποψήφιους αναδόχους σε κάθε διαγωνισμό. Η φτώχια φέρνει γκρίνια οπότε τα κρούσματα των ενστάσεων και των προσφυγών έχουν αυξηθεί πάρα πολύ, που αυτό φέρνει δυστυχώς και μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση