Ορκίστηκαν χθες 85 υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Όπως ήταν προγραμματισμένο, ενώπιον του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη και του αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής,  Κυριάκου Σταυρίδη, ορκίστηκαν χθες το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, οι 85 νέοι δημοτικοί υπάλληλοι που ανήκουν στην κατηγορία των επιτυχόντων της προκήρυξης 3Κ/2018, για τις 8.166 μόνιμες θέσεις εργασίας σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων.

Αμέσως μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο δήμαρχος Καβάλας, αφού καλωσόρισε το νέο

προσωπικό του Δήμου, τόνισε με έμφαση ότι η δουλειά που τους έχει ανατεθεί είναι

πολύ σοβαρή και πως από τις επιδόσεις τους εξαρτάται το αν θα είναι καθαρές όλες

οι γειτονιές, τόσο στην πόλη της Καβάλας, όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα.

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!

«Σας καλωσορίζω στην οικογένεια του Δήμου Καβάλας. Από εσάς εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρόσωπο του δήμου προς τους δημότες, αλλά και προς τους επισκέπτες της Καβάλας. Ως δήμαρχος θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Ανά πάσα ώρα μπορείτε να με δείτε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Θα είμαστε δίκαιοι και θα επιβραβεύουμε αυτόν που δουλεύει, αλλά δεν θα χαριζόμαστε σε όσους δεν δουλεύουν. Ο μισθός που παίρνουμε, όπως και ο δικός μου, πληρώνεται από τον ελληνικό λαό  και τους δημότες της Καβάλας. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς δεν είστε από εδώ και θα έχετε και προβλήματα προσαρμογής υποθέτω. Ό,τι χρειαστείτε και να σας διευκολύνουμε σε κάποια πράγματα μέχρι να προσαρμοστείτε και να βολευτείτε θα είναι εδώ ο κ. Σταυρίδης, στον οποίο θα μπορείτε να απευθύνεστε για να μπορέσουμε να λύσουμε τα θέματά σας. Θα τα λέμε συχνά, γιατί εγώ γυρίζω έξω συνέχεια, σίγουρα θα ιδωθούμε ξανά. Δεν θέλω να αισθάνεστε μειονεκτικά. Σας θεωρώ συνεργάτες μου, όπως τους

αντιδημάρχους μου», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στον χαιρετισμό του προς τους νέους υπαλλήλους ο δήμαρχος Καβάλας.

ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής, Κυριάκος

Σταυρίδης, επισήμανε: «Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και θα την έχουμε. Ήρθατε για κάποιον σκοπό στην Καβάλα. Η φιλοξενία μας θα είναι καλή, όπως όμως θα είμαστε όπως είπε και ο δήμαρχος σκληροί, απέναντι σε αυτούς που θα μας δημιουργήσουν θέμα. Νομίζω ότι έχετε καταλάβει από τη Δευτέρα (7/10) το αντικείμενο της Καθαριότητας, θα απασχοληθείτε όλοι εκεί, αλλά και στα υπόλοιπα κομμάτια της Ποιότητας Ζωής και καθημερινά θα τα λέμε. Κάθε πρόβλημα θα είμαστε εδώ για να το λύσουμε. Θα τα ξαναπούμε από το πρωί της Τετάρτης (9/10) στις 7».

ΥΨΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ…

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσωπικού και Οικονομικών, Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου, αφού καλωσόρισε με τη σειρά του τους συναδέλφους του, υπογράμμισε: «Πριν μερικά χρόνια όπως και εσείς σήμερα είχαμε δώσει τον όρκο πίστης στην πατρίδα και να είμαστε ευσυνείδητοι στα καθήκοντά μας, ώστε να επιτελέσουμε το έργο για το οποίο έχουμε προσληφθεί στον Δήμο Καβάλας. Αυτό το έργο δεν είναι τίποτα άλλο από το να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες στους δημότες και δημότες είμαστε όλοι. Ο Δήμος και οι Διοικητικές και Οικονομικές του υπηρεσίες, όπως και όλες οι Διευθύνσεις είναι εδώ για να συνεργαστούν μαζί σας, για να γίνουμε όλοι μαζί κοινωνοί στο έργο της διοίκησης του Δήμου, που όπως προείπα είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών. Έχουμε όλοι υποχρεώσεις απέναντι στους δημότες, όπως και έχουμε απαιτήσεις από την διοίκηση που είναι εδώ για να μας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε. Ήδη η υπηρεσία μας σε συνεργασία με άλλες, φροντίζουν ώστε να σας δοθούν τα ατομικά μέτρα προστασίας, ο κατάλληλος εξοπλισμός, να εκσυγχρονίσουμε τις εγκαταστάσεις μας, γιατί ήδη με την προσθήκη σας έχουμε γίνει πολλοί. Είμαστε εδώ για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε. Μη διστάσετε για ό,τι αντιμετωπίσετε να έρθετε σε εμένα ή στον δήμαρχο για να δώσουμε λύσεις. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε».

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΡΔΙΕΣ

Τέλος, ο προϊστάμενος του τομέα καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, Δαμιανός Κλειτσιώτης, έκανε γνωστό ότι μετά την παρέλευση πολλών μηνών, όχι μόνο θα δουλέψουν κανονικά όλες οι βάρδιες αποκομιδής απορριμμάτων, αλλά θα ενταχθεί στο ημερήσιο πρόγραμμα και το νυχτερινό δρομολόγιο.

«Εύχομαι μια να έχουμε μια καλή συνεργασία γιατί η πορεία είναι μεγάλη. Από χθες με τον κ. Σταυρίδη έχουμε ασχοληθεί με τις τοποθετήσεις κι έχουμε τελειώσει. Στην υπηρεσία Καθαριότητας είναι ήδη αναρτημένα τα προγράμματα για τον κάθε υπάλληλο. Μένει μια εκκρεμότητα που είναι η τοποθέτηση των τελευταίων υπαλλήλων στην αποκομιδή. Είχαμε παραλαβή οχημάτων από συνεργεία και κανονικά βγαίνει η αποκομιδή και από το βράδυ της Τρίτης (8/10) βγαίνει και το νυχτερινό απορριμματοφόρο όπως παλιά. Εύχομαι να έχουμε καλή αρχή και καλή πορεία», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο κ. Κλειτσιώτης.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *