Οριστικά την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η Γιορτή της Αγοράς στην Καβάλα με μουσικά και άλλα δρώμενα

Στις 9 Σεπτεμβρίου οριστικά και αμετάκλητα η Γιορτή της Αγοράς Καβάλας με 3 συναυλίες και πολλά δρώμενα όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης. Στη γιορτή συμμετέχουν όλα τα φροντιστήρια και τα βιβλιοχαρτοπωλεία.

Στις δηλώσεις του ο κ. Λεμονίδης τόνισε πως «είναι μια μέρα γιορτής η 9η Σεπτεμβρίου για την αγορά, αλλά όχι μόνο για την αγορά, είναι μια γιορτή της αγοράς και γιορτή της εκπαίδευσης παράλληλα. Στις 12 του μηνός ξεκινάνε τα σχολεία, οπότε έχουμε έρθει σε συνεννόηση με όλους τους φορείς της εκπαίδευσης γενικότερα, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών, βιβλιοχαρτοπωλεία, με όλους αυτούς που ασχολούνται με το χώρο της εκπαίδευσης, για να κάνουμε μια ολοκληρωμένη γιορτή. Τα καταστήματα θα προβούν σε προσφορές τη συγκεκριμένη μέρα. Αυτό συμβαίνει και σε άλλες πόλεις και σε άλλες χώρες, γίνεται μια happy day, δηλαδή μια μέρα γιορτής, ούτως ώστε να μπορεί να προσφέρει όποιο μαγαζί θέλει προϊόντα σε καλές τιμές. Έχουμε ήδη μπει σε θέματα επικοινωνίας όσον αφορά το καταναλωτικό κοινό για να κατεβούν εκείνη την ημέρα, θα υπάρχει μεγάλος αριθμός τουριστών Βούλγαρων και Τούρκων στην πόλη μας, ήδη τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Πρόσθεσε δε ότι «Οφείλω να ευχαριστήσω το Δήμο Καβάλας και τη δήμαρχο κ. Τσανάκα που ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μας όσον αφορά σε οικονομικά θέματα αλλά και οργανωτικά. Επίσης την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων την κ. Κορίνα Χιώτη Πρασσά και το Επιμελητήριο Καβάλας και τον πρόεδρο Άγγελο Τσατσούλη που για άλλη μια φορά με ένα τηλεφώνημα συμπαραστέκεται με όλους τους τρόπους στα αιτήματα του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Από κει και μετά θα υπάρχουν τρεις μουσικές εκδηλώσεις σε τρία διαφορετικά σημεία. Η μία θα είναι προς την πλευρά της Βενιζέλου όσο μας επιτρέπουν τα όρια των έργων. Η άλλη θα είναι στην Πλατεία Καπνεργάτη όπου οι φορείς της εκπαίδευσης θα κάνουν εκεί ομιλίες αλλά και μια μουσική γιορτή και η άλλη θα είναι στην Πλατεία Ομονοίας. Δεν θα υπάρχει διεύρυνση ωραρίου, δεν θα υπάρχουν πεζοδρομήσεις, μην πηγαίνει δηλαδή το μυαλό κάποιων στη Λευκή Νύχτα. Η Λευκή Νύχτα είναι μία, γίνεται το Μάιο και θα ξαναγίνει το Μάιο του 2017. Είναι μια τελείως διαφορετική γιορτή, το κλείσιμο της περιόδου των προσφορών για τα καταστήματα της πόλης μας, αλλά και ένα άνοιγμα όσον αφορά την εκπαίδευση και γενικότερα το σχολείο. Όλα αυτά μαζί θα συνδυαστούν, τα βιβλιοχαρτοπωλεία κάνουν κάποιες ειδικές τιμές και κάποια έσοδα θα πάνε στο Σύλλογο ΠΝΟΗ».

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

«Από κει και μετά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, εμείς κάνουμε τις προσπάθειές μας ως Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, αυτό οφείλουμε να κάνουμε για τους συναδέλφους και τα μέλη μας. θα φανεί από την ανταπόκριση του κόσμου και κυρίως από την ανταπόκριση που θα υπάρχει στη συγκεκριμένη γιορτή όσον αφορά τις προσφορές. Μην ξεχνάμε ότι το ίδιο είχαμε προτρέψει και για τη Λευκή Νύχτα, να προβούν σε προσφορές, κι όσοι το κάνανε νομίζω ότι βγήκαν πολλαπλά κερδισμένοι. Θα πρέπει να μπούμε σε μια λογική ότι τον καταναλωτή θα πρέπει να τον κινητοποιούμε συνεχώς με το δικό μας τρόπο. Έτσι λοιπόν σκεφτόμαστε να κάνουμε και αυτήν τη φορά, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου σε ωράριο καταστημάτων.

Τους μήνες Σεπτέμβριο και Μάρτιο τους ονομάζουμε νεκρούς μήνες, καθώς είναι οι μήνες μετάβασης από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο και από την άνοιξη προς το καλοκαίρι. Εμείς οφείλουμε αυτήν τη νεκρή περίοδο να τη ζωντανεύουμε με διάφορες δράσεις» συμπλήρωσε καταληκτικά ο κ. Λεμονίδης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας αντιλαμβανόμενος τα σημεία των καιρών και εκμεταλλευόμενος την αναμενόμενη κίνηση Βουλγάρων και Τούρκων επισκεπτών, διοργανώνει μαζί με το Δήμο Καβάλας την γιορτή της αγοράς – γιορτή εκπαίδευσης.

Μια μέρα που καλούμε όλους τους συναδέλφους καταστηματάρχες να έχουν υποδειγματικά μεγάλες εκπτώσεις στα καταστήματα τους. Έτσι ώστε να τονωθεί η κίνηση των καταστήματος μας, να μείνει ΑΝΑΜΝΗΣΗ σε όλους τους τουρίστες – επισκέπτες αλλά και κατοίκους της πόλης το πλήθος και το μέγεθος των εκπτώσεων που είχαμε στην πόλη μας την συγκεκριμένη μέρα.

Μια καινούργια εκδήλωση, την οποία με την ενίσχυση του Συλλόγου Φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης αλλά και του συλλόγου βιβλιοπωλών Καβάλας την συνδυάζουμε με το τέλος της θερινής περιόδου και την αρχή της σχολικής χρονιάς. Ευελπιστούμε στην στήριξη όλων σας εκείνη την ημέρα, για να δημιουργήσουμε μια ακόμη εκδήλωση θεσμό για την πόλη μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση