Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση με τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Θασιακής Ένωσης Νίκο Τσιλογεώργη

Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση με τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Θασιακής Ένωσης κ. Τσιλογεώργη. Στη χθεσινή πάντως σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας υπό τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρκόπουλο δεν ήταν προσκεκλημένος.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσιλογεώργης σημείωσε πως «τα δρομολόγια εκτελούνται με το φέρρυ μπόουτ Άγιος Παντελεήμων. Το πρώτο δρομολόγιο ξεκινάει στις 7.15 από τον Πρίνο, στις 9 από την Καβάλα, το τελευταίο δρομολόγιο από τον Πρίνο είναι στις 12.15 και το τελευταίο από την Καβάλα για τη Θάσο είναι στις 2 η ώρα. Αυτό θα πάει έτσι όλο τον Απρίλη, ίσως αλλάξει κάτι στις 27 Απριλίου που θα μπει και η νέα εταιρία του κ. Μητσόπουλου. Περισσότερα δρομολόγια θα δούμε μάλλον από την 1η Μαΐου».

ΣΥΣΚΕΨΗ

Αναφορικά με τη σύσκεψη ο κ. Τσιλογεώργης σημείωσε πως «δεν ενημερωθήκαμε, δεν ξέρω αν έχει έρθει κάποιο e-mail στο γραφείο της Θασιακής, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Εγώ προσωπικά δεν κλήθηκα για να γνωρίζω κάτι περισσότερο. Ωστόσο όμως τέτοιες δραστηριότητες είναι προς τη θετική κατεύθυνση, γιατί πιστεύω ότι ήδη υπάρχει μια κινητικότητα για το θέμα των δρομολογίων και από την Αντιπεριφέρεια και από το δήμαρχο της Θάσου και από όλους τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς. Πριν λίγες μέρες μιλούσα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού τον κ. Αντωνιάδη, δεν ξέρω αν ο ίδιος προκάλεσε αυτή τη σύσκεψη, αλλά πιστεύω ότι τέτοιες συσκέψεις που έχουν ως θέμα την πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου πάντα κάτι δίνουν, γιατί ο διάλογος δεν πρέπει να σταματήσει. Εμείς είμαστε υπέρ του διαλόγου, ούτως ώστε να βρεθεί μια μόνιμη και βιώσιμη λύση. Δηλαδή να μην επανερχόμαστε κάθε χρόνο με τα ίδια προβλήματα. Και φέτος πρέπει να επισημάνω, το έχω πει επανειλημμένα, ήταν από τους χειρότερους Χειμώνες. Αυτό που συνέβη φέτος ήταν πρωτάκουστο. Υπήρχαν δύο δρομολόγια που πότε γινόταν πότε δεν γινόταν, ο επιβάτης δεν γνώριζε αν θα γίνουν δρομολόγια και ποια ώρα θα γίνουν. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι πρέπει να μπει μια τάξη σε αυτό που αποκαλώ αναρχία στην πορθμειακή γραμμή του Πρίνου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση