Ολοκληρώθηκε κατά 95% το έργο της υπόγειας καλωδίωσης του δικτύου της ΔΕΗ στο υπό ανάπλαση τμήμα της οδού Βενιζέλου

Ολοκληρώθηκε σχεδόν η υπόγεια καλωδίωση του δικτύου της ΔΕΗ στο υπό ανάπλαση τμήμα της οδού Βενιζέλου, καθώς απομένει ένα τμήμα της τάξεως του 5%. Τη Δευτέρα απομακρύνθηκαν όλοι οι στύλοι της επιχείρησης από το Φάληρο μέχρι το σχολείο και το αποτέλεσμα είναι πλέον ορατό.

Στις δηλώσεις του ο διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ στην Καβάλα κ. Σάββας Τακίδης σημείωσε πως «αυτό το έργο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, από το χειμώνα, ήταν αρκετά μεγάλης έκτασης για τον ΔΕΔΔΗΕ. Τα δίκτυα τοποθετήθηκαν κατά 95% σχεδόν, έμειναν πολύ λίγες εργασίες κοντά στην οδό Δαγκλή. Είμαστε σε φάση ολοκλήρωσης και τη Δευτέρα φάνηκε ότι στο μισό δρόμο αποξηλώθηκαν οι κολώνες οι ξύλινες από τον κόμβο Φαλήρου μέχρι το σχολείο. Ήταν αισθητή η διαφορά το βράδυ, είναι πλέον άλλη η εικόνα της οδού Βενιζέλου. Τώρα έμεινε το υπόλοιπο τμήμα από το σχολείο μέχρι τη Δαγκλή, πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό θα ολοκληρωθούν κι εκεί οι εργασίες και θα ξηλωθεί και εκείνο το δίκτυο. Εκείνο είναι γύρω στα 300 με 400 μέτρα».

ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ερωτηθείς αν ακολουθεί κάποια άλλη περιοχή στην Καβάλα όπου προβλέπεται να γίνουν ανάλογες εργασίες, σημείωσε πως «μετά από αυτό θα δουλέψουμε στη Χωράφα, μετά από κάποιους μήνες, ένα πολύ μικρότερης έκτασης έργο, κοντά στο σχολείο. Και επίσης θα δουλέψουμε και στη Χρυσούπολη, στο κέντρο της Χρυσούπολης θα δουλέψουμε ένα υπόγειο δίκτυο. Αυτά έχουμε στο σχεδιασμό για φέτος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση