Οι ομάδες των playouts στο μπάσκετ ζητούν να μην υποβιβαστούν

Όπως έγινε γνωστό, το  Μαρούσι, ο Απόλλων Πάτρας, η Καβάλα και ο Κόροιβος αιτούνται να μην υποβιβαστεί  κανείς από όσους μετέχουν στα πλέι άουτ, με αφορμή την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην υποβιβαστεί κανείς από την Α1 και να γίνει αναδιάρθρωση

Οι ομάδες αποφάσισαν να προχώρησαν σε αυτή την κίνηση με αφορμή την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην υποβιβαστεί κανείς από την Α1 και να γίνει αναδιάρθρωση.

Οι τέσσερις σύλλογοι της Α2 λένε ότι με τον τρόπο αυτό πρέπει να διεξαχθεί και το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020 με 16 ομάδες και έτσι δεν θα επηρεαστούν οι υπόλοιπες κατηγορίες από την αναδιάρθρωση.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η επιστολή που έστειλαν στην ΕΟΚ οι ομάδες που μετέχουν στα Play Out:

ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

«Αξιότιμοι Κύριοι, Με αφορμή την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την Α1 για την σεζόν 2018-2019 σας προτείνουμε όπως δεχτείτε το ίδιο να ισχύσει και για την Α2 Κατηγορία για τις ομάδες που συμμετέχουν στα PLAY OUT.

Με τον τρόπο αυτό θα διεξαχθεί και το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020 με 16 ομάδες και δεν θα επηρεαστούν οι υπόλοιπες κατηγορίες από την αναδιάρθρωση.

Περιμένουμε να εξετάσετε με θετική διάθεση τη πρότασή μας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επεξήγηση η διευκρίνηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *