«Οι Κορεάτες μας επισκέπτονται κυρίως για τον πολιτιστικό και τον θρησκευτικό μας πλούτο» δηλώνει η πρόεδρος της Δημωφέλεια, Αναστασία Ιωσηφίδου

Στην Τουριστική Έκθεση της Σεούλ συμμετέχει ο Δήμος Καβάλας και  η «Δημωφέλεια». Σύμφωνα με την πρόεδρο της «Δημωφέλεια» κα Αναστασία Ιωσηφίδου, στοχεύουν στην επέκταση της παραμονής των Κορεατών στην περιοχή μας.

Η κα Ιωσηφίδου δήλωσε ότι «η Καβάλα συμμετέχει για πρώτη φορά στην τουριστική Έκθεση της Σεούλ στη Νότια Κορέα. Αυτήν τη στιγμή είμαστε στο χώρο της έκθεσης. Συνεχίσουμε την τουριστική προβολή του δήμου μας, σε μία πολλά υποσχόμενη τα τελευταία χρόνια για εμάς, τουριστική αγορά. Οι Κορεάτες μας επισκέπτονται κυρίως για τον πολιτιστικό και τον θρησκευτικό μας πλούτο. Σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Κορεάτες στην Καβάλα, κυρίως όμως να επεκτείνουμε το διάστημα της παραμονής τους, διότι οι Κορεάτες που μας επισκέπτονται μέχρι στιγμής δεν υπάρχει μεγάλη παραμονή στην περιοχή μας. Και βεβαίως σκοπός μας είναι να επεκτείνουμε την τουριστική μας περίοδο διότι ο Κορεάτης είναι ο τουρίστας ο οποίος τον ενδιαφέρει πάρα πολύ ο θρησκευτικός και ο πολιτιστικός τουρισμός. Και όχι τόσο ο κλαστικός τουρισμός ήλιος και θάλασσα. Το φυλλάδιο του θρησκευτικού και πολιτιστικού τουρισμού τους «τραβάει» σαν μαγνήτης. Ήδη έχουμε κάνει σημαντικές συναντήσεις και ευελπιστούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Συνεχίζουμε δυναμικά προωθώντας την Καβάλα και τα προϊόντα της στα πέρατα του κόσμου, όπως εδώ στη Σεούλ. Κι όταν λέμε προϊόντα, στις εκθέσεις μας έχουμε τον γνωστό κουραμπιέ αλλά ακόμη και ελληνικό καφέ και κρασιά.

Αυτή η Έκθεση έχει διάρκεια 4 ημερών. Είναι ένα μακρινό ταξίδι, όμως, είναι ένα ταξίδι τουλάχιστον 10 ωρών και μία μέρα να πάμε, μία μέρα να έρθουμε, συνολικά 6 μέρες έχει διάρκεια η συγκεκριμένη έκθεση. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις διότι συνήθως κρατάνε 2 ή 3 μέρες. Η συγκεκριμένη είναι 4 ημερών και πραγματικά είναι μια έκθεση με πολλούς χιλιάδες επισκέπτες. Αυτό κυρίως που τη διαφοροποιεί από τις άλλες εκθέσεις είναι ότι επισκέπτες από τις γύρω περιοχές που στην ουσία τις προσεγγίζουμε για πρώτη φορά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *